In fiecare an, pe 29 iunie, romanii credinciosi  de pretutindeni fac pomenirea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.  In Romania, peste o jumatate de million de oameni isi sarbatoresc ziua de nastere pe 29  iunie. Daca aveti cunostinte cu numele Petru, Paul, Pavel, Petronela, Paula, Petruta, etc, nu uitati sa le faceti o surpriza frumoasa de ziua lor!

Flori de Sfantul Petru si Pavel – alege colectia Floria!

Daca sunteti  un om ocupat si totusi doriti sa faceti o surpriza frumoasa sau daca pur si simplu vreti sa impresionati, puteti alege sa trimiteti flori de Sfantul Petru si Pavel la birou sau acasa.

Floria vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera o colectie deosebita de buchete şi aranjamente florale care să aducă zâmbetul pe buzele sarbatoritului sau sarbatoritei. Puteti alege intre buchete de trandafiri multicolori, frezii imbietoare, alstroemeria colorate, crini eleganti sau puteti  opta pentru buchete mixte, in functie de preferintele dumneavoastra si ale destinatarului.  Vedetele perioadei de inceput de vara sunt buchetele cu hortensii, care simbolizează apreciere, eleganta si rafinament.Pe langa buchetul de flori de Sfantul Petru si Pavel puteti adauga o jucarie de plus sau un tort delicios, in functie de destinatar.

Nu lasati sa treaca ziua de nastere a persoanelor dragi fara sa le oferiti sansa de a se bucura de un buchet de flori deosebit! Alegeti flori de Sfantul Petru si Pavel din colectia speciala creata de Floria!

Noi uram tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de nastere de Sfantul Petru si Pavel un calduros la multi ani, implinire pe toate planurile si un an plin de zambete si moment fericite!

Write A Comment