Flori de Sfantul Gheorghe – alegeti flori de primavara, flori delicate si buchete speciale pentru a ura un La multi ani special!

Pe 23 aprilie peste 900 000 de romani isi sarbatoresc onomastica odata cu celebrarea uneia dintre cele mai importante sarbatori crestine: Sfantul Gheorghe.

Sarbatoarea Sfantului Gheorghe provine din calendarul popular, unde San George era divinitatea vegetatiei, protectorul naturii inverzite. Legenda spune ca atunci cand primele broaste se aud, San-George ia cheile de la Samedru (Sfantul Dumitru) pentru a deschide poarta naturii spre viata. Atunci intreaga vegetatie inverzeste iar anotimpul rece este inchis.

Ziua onomastica a celor care poarta numele Gheorghe, Gheorghita, George, Georgiana, Giorgia, Georgeta, Gheorghita, Geta  este un prilej de a darui un buchet superb de flori de primavara si de a ura un sincer La multi ani celor dragi.

Floria a ales buchete in culori primavaratice pentru o colectie speciala de flori de Sfantul Gheorghe. Pentru femei sunt potrivite buchetele rotunde, bogate, iar pentru barbati  ideale sunt aranjamente florale elegante, in cutiute de cadou.

Pe langa colectia speciala de flori de Sfantul Gheorghe, puteti accesoriza buchetul cu un cadou dulce sau cu o jucarie. Floria va pune la dispozitie ursuleti de plus de diferite marimi, cutii de bomboane sau torturi delicioase, totul pentru ca sarbatoritul dumneavoastra sa aiba o surpriza cat mai placuta!

Fie ca e vorba de rude, amici sau persoana iubita, un buchet de flori va aduce un zambet pe buze si va insenina ziua destinatarului!

Cu aceasta ocazie, Floria ureaza un calduros si sincer La multi ani tututor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sf Gheorghe!

Write A Comment