Sarbatoarea de pe 26 octombrie le aduce romanilor bucurie si caldura in suflete, odata cu onomastica celor cu numele Dumitru, Dumitra, Dumitrița, etc.  Sfantul Mare Mucenic Dimitrie sau Izvoratorul de Mir, cum este cunoscut in traditia creștină este considerat ocrotitorul pastorilor si stăpânul celei de-a doua jumătăţi a anului.

Tot pe 26 octombrie, traditia spune ca romanii se roaga pentru o recolta bogata care sa le permita sa traiasca decent, si pentru o iarna usoara, fara viscole.

Pentru cei care isi serbeaza ziua de nastere sau de nume pe 26 octombrie, Floria a pregatit o colectie speciala de flori pentru Sfantul Dumitru. Veti gasi buchete potrivite atat pentru barbati, cum ar fi aranjamente florale sau buchete exotice, precum si flori speciale pentru femei – buchete de frezii, trandafiri, irisi sau cale.

Nu uitati ca un sincer La multi ani, alaturi de un special  buchet de flori daruit din suflet  conteaza cat o mie de cuvinte! Fie ca e vorba de mama, sora, tata, sau prieteni, aratati-le ca va pasa oferindu-le un buchet de flori de Sf. Dumitru, de la Floria!

Noi le uram un calduros si sincer La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Write A Comment