In fiecare an, pe 15 august, romanii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului, sarbatoare religioasa cunoscuta ca Sfanta Maria Mare.

Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului, este cea mai mare sarbatoare a verii. Traditia spune ca in acesta perioada credinciosii se roaga  pentru sanatate, pentru casatorie, pentru nastere usoara, dar si pentru vindecari.

Numele de Maria este extrem de raspandit in la noi in tara. In Romania, peste 2,2 milioane de persoane poarta numele de Maria sau derivate ale acestuia. Maria, Marian, Mariana,  Marin, Marina, Marinica, Marinache, Marioara, Marinela, Mioara, Marilena, Mariuca, Mariela – cu totii isi serbeaza ziua onomastica pe 15 august.

Pentru ei, Floria a pregatit o colectie de buchete de flori alese special pentru aceasta sarbatoare. Fie ca vrei ca in aceasta zi sa faci o surpriza placuta si sa-i trimiti flori mamei, bunicii, surorii, sotiei sau din contra, barbatilor din viata ta care poarta numele de sfant, poti alege unul dintre buchetele din colectia cu flori de Sf. Maria, facuta cu drag.

Echipa Floria ureaza un sincer „La multi ani!” tuturor sarbatoritilor.

Write A Comment