Fericirea merită să fie scopul unei vieți de om. Iar fericirea celor dragi se transformă, deseori, în fericirea ta.

Pentru o florărie online, luna martie este o lună de foc. Ne așteptăm la mii de comenzi, multe ore nedormite, mii de flori și, evident, foarte multi oameni fericiți. În luna martie muncim pentru fericirea celorlalți, fericirea unor oameni pe care nu îi cunoaștem, dar pentru care vrem să facem ca totul să fie perfect. Știm că fericirea clienților noștri, cei care sunt departe de cei dragi, depinde de fericirea celor care trebuie să primească florile prin noi.

Anul acesta, calculele noastre au fost depășite. Comenzile s-au dublat comparativ cu anul precedent. Zeci de clienți ne-au mulțumit pentru comenzile livrate. Mame, soții, prietene, amice, colege de birou… de Ziua Femeii am întâlnit numai femei fericite.

Iar florile sunt la fel de frumoase în mâinile iubitei,  ca în mâinile soției, ale fiicei sau ale oricărei alte femei. Însă florile din mâinile bunicilor, primite de la nepoții plecați în străinătate, au un aer aparte. Ele conturează un tablou de familie cu adevărat emoționant, pe care oricine și-ar dori să-l păstreze ca amintire.

DSC_1064

 

Atunci când alegi să dăruiești un buchet de flori prin curier ești conștient că cel care se va bucura de zambetul de pe buzele celor dragi este, poate involuntar, și curierul care aduce florile. Acest lucru a făcut-o pe una din clientele noastre să ne roage un lucru nu foarte întâlnit în toată experiența noastră:Vă rog frumos să le faceți câteva fotografii cu florile în brațe”, ne spune clienta într-un comentariu la comanda plasată pe site.

Fără o adresă clară, căutând o casă din dreptul altei case, de pe o străduță îngustă, am ajuns in comuna Valea Dragului. Aici, oamenii se cunosc toți între ei. Mașina Floria iese în evidență, iar sătenii se întreabă la cine a venit. Curierul nostru iese din mașină cu aranjamentele florale și sună la poarta doamnei Lenuța.

Doamna Lenuța este o femeie simpatică, cu un glas blând de bunicuță. Imediat cum ne-a deschis poarta și a văzut florile colorate, ochii i s-au mărit, iar chipul i s-a luminat:  ”Vai, dar ce minunății! Pentru mine sunt?” A rămas preț de câteva secunde privind florile și felicitarea atașată. Era doar ea, florile și amintirile petrecute alături de cei dragi care acum sunt departe. O lacrimă îi cade pe obraz.  Ridică privirea, zâmbește și îi mulțumește curierului nostru. Am fotografiat-o cu florile în brațe, așa cum ne-a rugat clienta noastră, doamna Ștefana Marinescu.

Cu zâmbetul pe buze, curierul nostru  a lăsat în urmă căsuța doamnei Lenuța și a plecat spre celelalte adrese. Pentru că nu doar doamna Lenuța a primit flori, aproape tot satul s-a luminat cu florile noastre.

20150308_120858-horz

“Am avut o experiență FOARTE plăcută și sunt FOARTE mulțumită de serviciile dumneavoastră.  Apreciez efortul  grupului FLORIA  și în mod special curierului, cel care a avut multă răbdare cu cei dragi mie și a făcut un efort mare să-i găsească fără o adresă clară. Multe mulțumiri pentru înțelegerea  și răbdarea acordată. Ați creat un pod peste ocean, din zâmbete, lacrimi de bucurie, speranțe și, bineînțeles , frumoasele dumneavoastră flori.” ne-a spus doamna Ștefana într-un email care ne-a adus și nouă zâmbetul pe buze.

Poate cu o floare nu se face primăvară, dar, din proprie experiență, noi, echipa Floria, vă spunem că o singură floare are puterea de a aduce fericirea în sufletul unui om.

 

 

 

 

Write A Comment