Ți se întâmplă des să mergi pe stradă și să observi plante și flori care te fascineză, dar să nu le poți identifica? Îți place să descoperi mereu locații noi și ești îndrăgostit de flori și plante? Și cum trăim într-o eră profund digitalizată, în care un mic atlas botanic de buzunar nu mai este o variantă fezabilă, avem nevoie de o alternativă care să ne satisfacă dorința de cunoaștere. Ei bine, avem vești bune pentru tine.

hfyukfgyu

LikeThatGarden: Flower Identification este o aplicație de mobil recent lansată care îți permite identificarea oricărei plante sau flori.

Cum funcționează? Mecanismul este foarte simplu. Îți descarci aplicația, încarci fotografia plantei al carei nume nu îl cunoști și voilà: ai aflat răpunsul, cât ai spune floare.

Sfat pentru gentlemani: dacă știi că îi plac florile și vrei să o impresionezi, invit-o la o plimbare romantică în parc și fă-i un scurt tur al plantelor din parc. Apoi  surprinde-o cu un aranjament special însoțit de un mesaj personalizat în care să rememorezi clipele petrecute în parc.

*Aplicația este disponibilă momentan exclusiv pe iTunes, dar inițiatorii proiectului au anunțat că de luna viitoare, aplicația LikeThatGarden: Flower Identification va fi disponibilă si pe Android

flori-aranjament-cu-levantica-29899

Write A Comment