Dacă în vacanța de 1 Mai ai avut parte de averse de săruturi și descărcări electrice la întâlnirea privirii ei, dacă emoțiile au trecut valuri-valuri, prin stomac, sau au urcat la cote înalte, dacă, pe scurt, te-ai îndrăgostit (sau re-îndrăgostit) la mare, la munte, în parc sau oriunde ai fost în acest week-end prelungit, e timpul să-i trimiți iubitei tale un buchet de flori.

Pare prea siropos ce spunem? Atunci, să fim mai practici – nimic, dar nimic (bun) în viața asta nu se obține fără puțină… muncă. Deci, chiar dacă v-ați găsit, v-ați plăcut și n-a mai rămas nimic altceva de făcut decât să începeți să fiți împreună, ziua de 1 Mai ar trebui să vă amintească și că, după vacanță, urmează… lucrul.

Într-o relație, chiar dacă pare prea puțin romantic, se lucrează. Se lucrează din dragoste, nu de nevoie, dar tot se lucrează – ești atent la gesturi și cuvinte, la gânduri și la emoții, trimiți mesaje, stabilești întâlniri, oferi și primești cu inima larg deschisă. Toate astea se întâmplă pentru că o relație ne-lucrată nu devine relație, rămâne, de fapt, o aventură.

E adevărat, mulți visează la o ”aventură de-o viață”. Și femeile, și bărbații au acest vis ascuns, de a trăi la maximă intensitate o poveste de dragoste, care să țină pentru totdeauna, natural, fără conflicte, fără efort. Doar că, ne cerem scuze că vă trezim, după trei zile de amorțire, așa ceva nu există.

Din fericire, însă, există florile. Și ori de câte ori o relație este în punctul în care trebuie să faci ceva, ca ea să crească, poți oferi flori. Bărbați, bucurați-vă! Doamnelor și domnișoarelor, ne pare rău că nu avem și pentru voi o soluție la fel de frumoasă… dar vă recomandăm să primiți florile cu toată dragostea și să oferiți în schimbul lor tot ce aveți mai bun și mai frumos.

Pasul 1: ”M-am îndrăgostit de tine!”

flori-m-am-indragostit-de-tine-30339

Pasul 2: ”Știi că te iubesc?”

flori-buchet-stii-ca-te-iubesc-31282

Pasul 3: ”Seara romantica”

poza_principala_mica

Pasul 4: ”Cerere în căsătorie”

IMG_3896

Pasul 5: ”Casa plină cu flori”

Casa plina cu flori - Floria

Și tot așa, pas după pas, până la adânci bătrâneți și viață fără de moarte…

1 Comment

Write A Comment