Chiar daca a trecut ziua Sfantului Valentin sau Valentine’s Day, o alta sarbatoare a iubirii bate la usa romanilor si a indragostitilor de pe meleagurile noastre – Dragobetele.

Dragobetele este o sarbatoare romaneasca traditionala, celebrata pe data de 24 februarie. In unele zone ale tarii, Dragobetele se sarbatoreste la 28 februarie, l martie, 3 martie si 25 martie – insa 24 februarie este data general acceptata.

Si pentru ca sarbatoarea de Dragobete este considerata echivalentul romanesc al sarbatorii Valentine’s Day, Floria.ro iti spune ca este o ocazie buna ca sa ii reamintesti iubitei, sotiei sau prietenei tale ca o iubesti intr-un mod cat mai traditional: oferindu-i un buchet de flori.

Noi, la Floria.ro, am creat buchete speciale , dedicate sarbatorii de Dragobete, buchete care poarta mesaje de dragoste special create pentru sarbatoarea iubirii la romani.

Alege pentru iubita, sotia sau prietena ta unul dintre buchetele speciale cu flori de Dragobete: irisi mov, gerbera portocalii, minirosa portocalii, frezii albe, trandafiri rosii, trandafiri roz, orhidee dendrobium albe sau crizanteme galbene.

Pentru comenzile lansate pana pe 22.02.2011, avem o oferta speciala de 13% discount la 12 buchete de flori care exprima DRAGOSTEA ! Nu uitati insa sa folositi codul de reducere DRAG (se introduce in cosul de cumparaturi cand lansati comanda).

Daca nu crezi in sarbatorile „importate” precum Valentines Day, atunci noi, cei de la Floria.ro, iti spunem ca Dragobetele este o sarbatoare nationala a iubirii care nu trebuie trecuta cu vederea, iar iubita, sotia sau prietena ta va fi surprinsa atunci cand ii vei oferi un buchet de flori in ziua de 24 februarie.

Write A Comment