Florile sunt simbolurile primaverii. Utilizate sub forma de aranjamente pentru decorarea mesei, pentru traditii religioase, ele reprezinta o idee foarte buna de cadou care poate fi daruit cu ocazia Pastilor.

4 flori pe care sa le daruiesti de Pasti

Crinul
Crinul alb este o specie extrem de populara si este considerat floarea traditionala de Pasti in mai multe tari, simbolizand speranta si iubirea. In grupurile religioase, inseamna divinitate si puritate. O floare de crin sau un buchet intreg sunt potrivite pentru situatiile in care cunosti pentru prima data pe cineva, transmitand bucuria acestui sentiment.
Crinii galbeni sunt adecvati persoanelor care se bucura de orice clipa, comunicand dorinta de a trai intens.

Narcisele
Aparitia narciselor este un semn ca primavara a venit. Narcisele pot avea o conotatie romantica sau pur si simplu arata ca porti un mare respect persoanei careia i le oferi. In Germania ele se mai numesc si clopotei de Paste.

Margaretele
Acestea, ca si narcisele transmit veselia venirii primaverii. Margaretele se afla si ele pe lista florilor favorite pentru Pasti deoarece sunt un simbol al puritatii si al naturii calme si senine. Florile de margareta au si o mireasma cuceritoare, adaugand o nota deosebita buchetului.

Lalelele
Pentru a-i transmite destinatarului faptul ca este o persoana speciala pentru tine, lalelele sunt florile pe care trebuie sa le alegi. Culoarea este iarasi importanta: cele albe transmit un mesaj atat de potrivit in contextul sarbatorilor de Paste, anume cel de pretuire si de iertare, la fel si cele galbene care inseamna speranta si optimism.

Aranjamentele florale, potrivite si ca daruri corporate

In afaceri se pune foarte mult accent pe eticheta. Toate elementele de interactiune cu clientii trebuie sa denote profesionalism. Pe langa tinuta si modul de abordare plus alte abilitati de negociere, in afaceri mai sunt importante si gesturile mici. De aceea, de Paste nu trebuie sa uiti de cei care contribuie la succesul business-ului tau. Parteneri, angajati si orice alt tip de colaboratori, tuturor trebuie sa le oferi un cadou potrivit.

In fiecare an, Floria creeaza colectii speciale pentru Pasti, pentru clientii corporate. Aranjamentele florale si buchetele corporate din oferta sunt realizate cu pricepere si cu rabdare, pentru a surprinde cat mai bine frumusetea si delicatetea florilor si se pot comanda cu cel putin doua saptamani inaintea evenimentului.

Contacteaza-ne pentru a gasi impreuna cadoul corporate perfect!

Write A Comment