In mod cert, cadourile sunt lucruri care bucura pe oricine. Mai ales acum, in apropierea Craciunului, probabil ca suntem in cautarea lor mai mult decat oricand. In luna cadourilor, nu uita de partenerii de afaceri si nici de angajatii tai si ofera-le un dar simbolic si deosebit – aranjamentele florale corporate si coronite pentru Craciun!

Ce alegi – coronite de brad sau aranjamente florale?

Raspunsul este simplu: depinde cui vrei sa oferi acest tip de cadou. Eticheta in afaceri este esentiala pentru reusita lor, astfel ca, in relatiile cu partenerii de business, o solutie foarte rafinata este sa alegi un cos sau un aranjament floral corporate, cum este acest Aranjament de Craciun, alaturi de o felicitare cu urari de sarbatori. Pentru angajati, mult mai practice sunt coronitele de brad pe care le poti face cadou acestora pentru acasa sau pentru a-si decora biroul.

Aranjament de Craciun

3 motive pentru care sa oferi aranjamente florale si coronite de Craciun angajatilor si partenerilor de afaceri

1. Coronitele de brad sunt specifice Craciunului
Ce ar fi Craciunul fara parfumul crengutelor de brad? Noi spunem ca nu ar fi la fel de frumos! Ei bine, coronitele din crengute de brad si diferite accesorii sunt cadouri potrivite spre a le oferi angajatilor tai cu ocazia Craciunului, pentru ca sunt specifice sarbatorilor de iarna. In plus, acestea pot fi asezate pe birouri pentru a integra spatiul de lucru in spiritul magic al Craciunului. Cu siguranta gestul tau ii va surprinde placut pe angajati!

2. Sunt deosebite si elegante
Si in afaceri, latura umana si micile atentii conteaza. Aranjamentele florare business, pe langa faptul ca inspira seriozitate si incredere, reprezinta un semn al consideratiei si al respectului fata de partenerii de afaceri si pentru cei lucreaza in compania ta, iar Craciunul este o ocazie buna sa le oferi.

3. Nu sunt costisitoare
Nu trebuie sa cheltui o avere ca sa faci cuiva o surpriza frumoasa. Buchetele de flori si aranjamentele de Craciun de la Floria au preturi accesibile, astfel ca acest aspect nu va fi o piedica in oferirea unui cadou special. In plus, la comenzile de minim 500 RON devii automat Client Silver in Club Floria si, pe langa alte beneficii, obtii 10% discount la comanda si vouchere pentru prieteni.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, ofera un cadou plin de rafinament angajatilor si partenerilor de afaceri. Alege din colectia Business de aranjamente corporate elegante cu anthurium si cale, trandafiri si orhidee, bambus si lalele sau coronite din crengute de brad cu diverse accesorii. Specialistii Floria creeaza aranjamente deosebite, pe care le primesti rapid.

Consulta Colectia de Craciun si surprinde-ti angajatii si partenerii din afaceri!

Write A Comment