Se spune că cei care poartă nume de floare au o personalitate aparte, că moștenesc din caracteristicile florilor. Ne-am aștepta ca toți să fie sensibili, delicați, visători, cu înclinații mai mult artistice, decât practice. Totuși, cei care poartă nume de floare au personalități puternice, mult mai puternice decât lasă să se vadă, iar unii sunt cu adevărat norocoși și ies cu bine, din orice situație, doar pentru că poartă numele de Florin sau Florina.

Dar să vedem de ce au motive să fie mândri (mai ales de Florii), cei care poartă nume de floare:

Camelia este puternică. Se spune că toate femeile care poartă acest nume sunt ambițioase, perseverente și au o frumusețe sufletească aparte.

Florina și Florentina ies cu bine din orice încurcătură și par a fi ținute în palme de viață. Asta pentru că numelor lor înseamnă ”Dumnezeu este cu tine”.

flori-buchet-pentru-florina-33582

Buchet pentru Florina

Viorica și Violeta sunt diplomate. Întotdeauna știu cum să se poarte cu ceilalți și, deși par fragile și ușor influențabile, sunt hotărâte și tranșante cu cei din jur.

Margareta este romantică și sensibilă. Cel mai important lucru din viața ei este iubirea. Datorită firii lor, multe dintre femeile care poartă acest nume se exprimă foarte bine prin scris, pictură sau muzică.

Narcisele sunt discrete și modeste. Și foarte atrăgătoare pentru sexul opus, pentru că mesajul narcisei, atunci când este oferită de un bărbat unei femei, este ”te doresc!”. 

Sânziana este magică. La fel ca și zânele care transformă plantele în ierburi de leac, în Noaptea de Sânziene, femeia care poartă acest nume are o capacitate aparte de a aduce magie în jur.

flori-buchet-pentru-sanziana-33581

Dalia este foarte elegantă. De obicei, femeile cu acest nume au un aspect și un comportament regal și se impun cu ușurință, însă fără a fi înfumurate sau dominante.

Iasmina este gingașă și inocentă. Este incapabilă să mintă sau să facă rău cuiva și, pentru că are un suflet bun, este generoasă și săritoare.

Iris scapă mereu cu ”fața curată”, pentru că are un tact aparte și se adaptează ușor oricărei situații.

Hortensia este recunoscătoare. Recunoștința, o calitate atât de rar întâlnită, în ultimul timp, este, totuși, foarte ușor de găsit la femeile care poartă acest nume.

flori-buchet-pentru-hortensia-33579

Lăcrămioarele sunt generoase. Empatizează întotdeauna cu cei din jur și sunt mereu gata să ofere o mână de ajutor, atunci când cineva este în nevoie. Sensibilitatea lor le face să fie foarte atente la nevoile celorlalți.

Crina impune un respect deosebit. La fel ca și floarea regală al cărei nume în poartă, ea este dreaptă, demnă și sinceră.

Anemona impresionează prin frumusețe și grație. La fel ca și nimfa din mitologia greacă, al cărei nume îl poartă, femeia cu acest nume te face foarte ușor să te îndrăgostești de ea.

Rozalia este foarte frumoasă și atrage prin gingășia ei. Chiar dacă are și spini și nu este ușor de abordat, acceptând cu greu oameni în cercul ei intim de prieteni, ea este și foarte elegantă și catifelată.

Garofița este gingașă și fertilă. Așa că este o mamă excelentă, atentă la nevoile familiei ei.

Acestea sunt doar câteva dintre multele motive de a fi mândru sau mândră de numele de floare purtat. Noi suntem, cu siguranță, mândri că suntem Floria. Așa că, de Florii, am creat o colecție specială, pentru toate aceste femei deosebite, care poartă nume de floare, și pentru numele lor minunate. Cea mai mândră colecție de până acum. 

Write A Comment