Începând cu anul acesta, Floria sărbătorește și pune accentul pe Ziua Familiei, care se serbează în fiecare an pe 15 mai.

 Anul 2014 marcheaza cea de-a 20-a celebrare a acestui eveniment, iar la propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere care a fost susţinută şi de Patriarhia României, 15 mai este oficial şi Ziua Familiei Române.

 Floria vine in sprijinul valorilor familiei și vă încurajează ca astăzi să vă îndreptați câteva momente gândurile către familia voastră, pentru că așa cum spunea Petre Țuțea, ” În familie trebuie să stăpânească: iubirea, voința zămislirii, ordinea, conștiința datoriei. Nu plăcerea, ci bucuria pură, produsă de frumusețea idealului. ”

 Astăzi vă îndemnăm să vă bucurați sincer de cei care vă sunt alături în orice moment și mai ales, să le spuneți și lor că vă bucurați să îi aveți aproape.

 Cu acest scop am creat colecția de buchete speciale de Ziua Familiei, 4 buchete dedicate femeilor din familia voastră: buchetul pentru mama, buchet pentru sotia, buchet pentru sora și buchetul pentru fiica.

Buchete de Ziua Familieibuchete de ziua familiei

 

Buchet pentru mama

A fost mereu langa tine, ti-a daruit dragoste si te-a invatat sa iubesti. Pentru mama ta am creat de Ziua Familiei un buchet special cu trandafiri coffee break, gerbera rosii, mokara grena si alstroemeria galbene.

 Buchet pentru sotia

Este prietena, iubita și partenerul tău. Dragostea voastră face totul posibil și, de aceea, vrei să-i mulțumești că e în viața ta. Oferă-i un Buchet dedicat, cu gerbera portocalii,  crini galbeni si  crizanteme albe.

Buchet pentru sora 

Chiar daca aveti opinii diferite, chiar daca ati mai avut conflicte si uneori preferi să o tachinezi decat să-i spui ca o iubesti, legatura dintre voi va fi mereu extrem de puternica. Pentru sora ta am creat un buchet cu trandafiri, gerbera portocalii, hortensia mov si orhidee cymbidium.

Buchet pentru fiica mea

Odată cu nașterea ei, ai descoperit o nouă lume – a feminității inocente și fragile, dar si o noua latura a ta. Alint-o cu un special cu mokara cyclam, frezii roz si trandafiri roz, chiar daca nu mai e copil mic.

Astăzi este momentul perfect să le arăți că fiecare gest al lor și fiecare privire, te fac atât de fericit încât știi că sunt cele mai importante persoane din viața ta!

Write A Comment