Filme romantice? Excursii la Paris? Serenade sub balcon? Cine simandicoase în restaurante de lux?Toate acestea ți se par niște rețete importate din Occident și, sincer, nu ai niciun chef să-ți arăți dragostea, cum și-o arată personajele de la Hollywood? Atunci, cu siguranță, ești unul dintre cei care abia așteptau, pe 14 februarie, să vină Dragobetele nostru.

Ei bine, mai sunt foarte puține zile și vei avea șansa de a sărbători dragostea cum vrei tu, când vrei tu. Acum mai trebuie doar să știi câteva sfaturi, importante, despre cum să-i oferi cadoul. Pentru că da, ai nevoie de un cadou pentru ea, oricât ai fi de anti-clișee.

  1. Oferă-i ce își dorește, ce i se potrivește, nu un cadou pe care tu ți-l dorești pentru ea!
  2. Orice cadou se oferă însoțit de cel puțin o floare.
  3. O surpriză foarte plăcută e să-i trimiți florile prin curier. Mai ales dacă ești lângă ea, când le va primi.
  4. E bine să eviți florile prea mari sau prea prețioase. Totuși, un buchet imens de flori este o declarație de dragoste pe care orice femeie și-o dorește.
  5. Felul în care arată un cadou este extrem de important, mai ales dacă e vorba de flori. Alege un buchet creat de un designer floral profesionist!

Și, pentru că Dragobetele e zburdalnic, e năvalnic, e plin de viață, îți recomandăm niște buchete colorate, vesele și parfumate, cu dichis. Florile de Dragobete, cele mai potrivite, pentru declarațiile de dragoste neaoșe, românești, sunt:

⚘ zambilele;

⚘ freziile;

⚘ lalelele;

⚘ crizantemele albe.

Intră pe floria.ro și alege ce ți-i drag! Sau, mai bine zis, ce i-i drag.

flori-iubeste-romaneste-33372

dr4

flori-dragobetele-saruta-fetele-33373

Write A Comment