Clienții noștri sunt niște romantici incurabili, știu că gestul de a oferi flori este unul deosebit de frumos și îl vânează cu orice ocazie. Îi cunosc avantajele și subtilitățile în cele mai mici detalii. Sunt pregătiți să-și impresioneze persoana iubită în orice moment. Așteaptă doar momentul potrivit pentru ca gestul lor să fie pus în valoare cât mai mult. Și ce altă ocazie este mai potrivită pentru a oferi un buchet de flori decât atunci când îți faci curaj să îi adresezi acea întrebare, singura întrebare de al cărui răspuns depinde totul!

Una dintre legende spune că înainte de secolul al 18-lea, armatele persane își trimiteau diverse mesaje codificate prin intermediul buchetelor de flori. Un fapt atât de simplu și de nevinovat ca oferirea de flori era destul de greu de suspectat de către inamici. Mai târziu, au apărut mai multe liste cu semnificația fiecărei flori în parte, astfel încât, în prezent, s-a ajuns la o anumită standardizare în ceea ce privește mesajul trimis prin intermediul unui buchet de flori.

Zilele trecute, unul dintre clienții noștri s-a hotărât să-i facă o surpriză iubitei lui și i-a oferit un buchet de flori. Însă, nu orice buchet de flori, ci unul special, pe care noi l-am denumit Cucerește-o. Mai mult decât atât, acesta a fost de acord să imortalizeze momentul respectiv și, astfel, putem acum să vă arătăm cum se cucerește o femeie: simplu, rafinat, fără prea multe vorbe. Gesturile spun tot.

Un studiu realizat în Statele Unite ale Americii, pe un eșantion de peste 10.000 de persoane, a indicat următoarele rezultate: 92% dintre femeile chestionate au afirmat că își amintesc ultima dată când au primit flori, în timp ce 97% dintre femeile și bărbații chestionați au spus că-și amintesc ultima dată când au oferit un buchet de flori.
Vrei să faci și tu un gest de neuitat? Apelează acum la serviciile noastre!

Write A Comment