Dragii nostri, in primul rand va multumim ca ati partipat la concursul nostru Idei de Valentine’s Day si va asteptam cu mult drag si la concursurile viitoare!

Castigatorul concursului ne-a trimis in aceasta dimineata poze cu frumoasa lui familie (sotia Iulia si bebelusul Matei), alaturi de aranjamentul in forma de inima compus din 99 garoafe rosii si 4 cupe orhidee vanda mov.

De asemenea, ne si multumeste frumos pe mail: 

Cum spuneam in comentariul de concurs, sotia mea primeste extrem de des flori de la mine insa momentul ales, modalitatea, discretia, ineditul, eleganta (plic, betisor, instructiuni etc), agreabilitatea curierului si aranjamentul foarte bine realizat, cu mult bun gust au facut o seara sa ramana de poveste. Nu intelegea cine e la interfon (cand a sunat curierul dvs), a crezut ca e cineva care sa lase vreun pliant publicitar la cutiile postale, nici nu-si mai aminteste daca la plecarea colegului dvs l-a salutat… In secunda a doua m-a sunat, eu eram la birou. Plangea de emotie, ca ma iubeste, ca am topit-o, ca e fericita! Momentul a fost inedit, mesajul simplu dar profund pentru ea a coplesit-o.

Sotia mea este oricum o femeie speciala, extrem de sensibila, calma, o ultima romantica incurabila. Reactia a fost de senzatie! Cand am ajuns m-a sarutat, a plans iar de fericire, mi-a aratat inimioara, o pozase deja de vreo 5 ori din diferite cadre, apoi ma lua de mana la diferite intervale de timp si ma ducea in living sa mi-o mai arate.

De sarbatorit? Daca in toti anii din urma mergeam la concertul Directia 5 care cam de 10 ani e mereu pe 14 februarie si ieseam la un restaurant dupa aceea, acum Matei e cel mai important pentru noi si nimic nu se compara cu zambetul, cu chiotele, cu jocurile lui, motiv pt care ne-am rezumat doar la o sampanie. Normal, dupa baita lui. Vom recupera in anii ce urmeaza, acum fiecare zi cu el e o sarbatoare magica pt noi! Va pup, va multumesc, va respect si va doresc o primavara cum va e sufletul! cu drag, Cezar

Ne creste inima cand primim astfel de mesaje de la clientii nostri si ne bucuram alaturi de frumoasa familie! Va dorim si noi zile frumoase si pline de iubire, alaturi de junior.

 Nu ne amintim cine a spus-o si nici nu credem ca e important. Atat de mult ne place citatul: Pentru doi indragostiti, lumea toata-i un decor.

Write A Comment