Pastele se apropie cu pasi repezi. Nu mai sunt decat cateva saptamani, iar tu vrei sa te asiguri ca femeile speciale din viata ta vor primi niste cadouri pe masura. Doar s-au ocupat de pregatiri, nu? Ce poate fi mai frumos decat un buchet de flori de Paste pentru sotia sau mama ta? Anul acesta surprinde-le si rasplateste-le eforturile cu flori colorate si parfumate.

Ai atatea posibilitati la indemana incat nici nu stim de unde sa incepem. Un buchet grandios de trandafiri pentru sotia ta, un cosulet cu flori de gradina pentru mama ta si, de ce nu, un mic manunchi de flori delicate de primavara pentru fiica ta. Iti garantam ca vor fi apreciate si iubite.

Masa de Paste

Pentru ca stim cat de importante sunt aceste detalii pentru femei, iti sugeram sa alegi cateva aranjamente de Paste pentru masa festiva. Pe langa iepurasi, puiuti galbeni de gaina si oua colorate, cateva flori vor inveseli cu siguranta atmosfera si vor umple camera cu parfumul lor suberb. Floria.ro iti recomanda un cosulet plin cu crini, garoafe si frezii sau unul cu irisi, trandafiri sau crizanteme.

Iar daca vrei ceva mai vesel si mai copilaros, poti oricand sa alegi un cosulet cu flori insotit de un mic iepuras de plus. Va fi iubit nu numai de femei, dar si de copiii prezenti. Practic, ai doua cadouri intr-unul. Suna bine, nu?

Cadoul perfect pentru femeia perfecta

Pe langa bijuterii, jucarii de plus si ciocolata, florile sunt cea mai comuna alegere. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa oferi ceva cu un efect wow. Stim ca probabil esti tentat sa te duci pana la magazinul din colt pentru o cutie de bomboane iar apoi sa treci si pe la florareasa de alaturi ca sa-i cumperi celei dragi un buchet frumos de flori.

Anul acesta alege sa faci o impresie cu un aranjament superb de flori colorate si parfumate de primavara. In plus, nu pierzi nici timp. Doar intri pe Floria.ro, floraria online din Bucuresti, alegi buchetul perfect si dai comanda. Noi ne vom ocupa de intreaga “reteta”. Vom lua un cosulet sau un vas de ceramica, vom adauga cateva superbe flori proaspete si vom presara si cateva frunze si decoratiuni pe deasupra.

Iar daca ai nevoie de o florarie online in Cluj Napoca, Timisoara sau Brasov, tot noi te ajutam pentru ca, mai nou, livram in toata tara. Echipa noastra se va ocupa de intregul proces logistic, iti va impacheta cadoul si il va trimite prin curier rapid oriunde in tara, in cea mai mare siguranta. In plus, nu trebuie sa-ti faci griji nici daca ai ales cadoul pe ultima suta de metri. In Bucuresti, iti livram pachetul in 2 ore prin curieri proprii.

Write A Comment