1 si 8 martie. Doua zile simbolice pentru sosirea primaverii si doua ocazii de a ne arata dragostea pentru femeile speciale din viata noastra. Sau, de ce nu, din compania ta. Anul acesta arata-ti aprecierea pentru angajatele tale cu aranjamente florale superbe care le vor lasa fara cuvinte. Floria.ro iti pune la dispozitie un intreg catalog de aranjamente florale corporate cu care sa le surprinzi placut pe femeile din compania ta.

Cosulete si ghivece pentru accente rustice

Cand ne gandim la flori de 8 martie, prima data ne gandim la ghiocei sau zambile. Asa ca anul acesta iti sugeram sa iesi din tipare alegand flori ceva mai… neobisnuite. Lalelele, trandafirii si anemonele sunt doar cateva dintre recomandarile noastre. Le asezam cu grija intr-un cosulet de rachita sau intr-un ghivechi acoperit cu muschi si le asezonam cu frunze si fire de verdeata, obtinand astfel un aranjament floral rustic care va insori orice zi mohorata.

Vase din ceramica pentru o nota chic

Se ia un vas alb din ceramica, se asorteaza cu o panglica aurie si se adauga ingredientul cheie – un buchet colorat de flori de 1 martie. Combinam parfumatele crizanteme cu anemonele delicate, adaugam si cateva fire de lalele si mici flori de ceara si obtinem un aranjament floral cu adevarat special. Fiind proaspete, aceste flori pot sosi inca in foma de boboci care se vor deschide in maxim 24 de ore. Nu stim despre tine, dar noi il vedem ca pe un lucru minunat. Florile primite vor umple casele angajatelor tale cu parfumuri primavaratice pentru mai mult timp.

Orhidee simple pentru femeile sofisticate

Daca vrei ceva simplu si de efect, noi iti recomandam orhideele. Aceste flori impresioneaza prin frumusetea lor delicata, raritatea si parfumul discret. Sunt simboluri de necontestat ale rafinamentului, luxului si misterului. Iar cea mai buna parte e ca vin in toate culorile curcubeului deci vor reprezanta o aditie superba la casa sau biroul fiecarei femei. Pentru aceste flori, iti sugeram un aranjament simplu intr-un vas alb sau de sticla. Orhideele sunt grandioase prin definitie, deci nu au nevoie de alte decoratiuni care sa le umbreasca.

Orice buchet ai alege, poti fi sigur ca echipa noastra iti va oferi cele mai potrivite aranjamente florale business pentru femeile dragi din firma ta. Le vei face sa se simta apreciate de ziua lor, luminandu-le birourile si aducandu-le primavara in case.

Acceseaza floria.ro si descopera aranjamentele florale sofisticate pregatite cu mare grija de specialistii nostri pentru doamnele si domnisoarele care iti tin firma ca pe roate. In plus, procesul nu e deloc complicat. Trebuie doar sa alegi florile iar noi ne ocupam de partea logistica. Vom plasa comanda, vom aranja buchetele, vom scrie felicitarile si vom aranja livrarea, astfel incat totul sa fie cat se poate de simplu si rapid pentru tine.

Write A Comment