Florile au reprezentat intotdeauna cadoul cu care n-ai cum sa dai gres. Potrivite atat pentru o persoana foarte apropiata, dar si pentru cineva ale caror gusturile nu le cunosti prea bine, ele sunt foarte versatile, potrivindu-se oricarei ocazii. Ce alegi, insa, atunci cand vrei sa daruiesti un astfel de cadou – un buchet sau un cos cu flori?

De ce sa daruiesti un cos cu flori

Sunt mai multe motive pentru care sa daruiesti un cos cu flori. De exemplu, pentru ca vei surpinde mai tare persoana careia il vei oferi decat in cazul unei singure flori sau a unui buchet mai mic. De obicei, in aranjamentele cosurilor sunt folosite mai multe flori, iar impactul vizual este mai puternic. De asemenea, posibilitatile de a face diverse combinatii florale sunt mai diverse, putand astfel sa creezi un dar personalizat. Un al doilea motiv este ca aceste cosulete pot fi accesorizate cu diverse panglici si fundite care sa ofere un aspect deosebit. In plus, poti sa alegi si tipul si designul cosului in care urmeaza sa fie realizat intregul aranjament, pentru ca toate detaliile sa se imbine intr-o armonie perfecta. Dincolo de frumusetea cu care ne incanta, florile sunt destul de costisitoare. Alternativa mai economica, mai ales atunci cand vizitezi pe cineva, este sa optezi pentru un astfel de cos, fara a fi nevoie sa cumperi cate un buchet pentru fiecare doamna a casei.

Cand este potrivit sa oferi un cos cu flori

Cel mai mare avantaj al cosurilor cu flori este ca pot fi oferite la diferite ocazii, pentru a comunica anumite mesaje. Alege un buchet de flori proaspete in locul celor uscate, pentru ca arata mult mai viu si mai fresh. In plus, nimic nu se compara cu mireasma pe care o emana un buchet sau un cos cu flori proaspete.

Un cos cu flori este cadoul potrivit de oferit la zile de nastere, aniversari, de Ziua Femeii si pot fi oferite chiar si fara motiv. Surprinde persoana iubita de Valentine’s Day sau in ziua aniversarii relatiei cu un cos cu trandafiri rosii. In relatiile de business, arata-ti respectul fata de parteneri oferind un cos cu flori albe. Cand mergi in vizita, alege un aranjament viu colorat, care sa transmita energie si vitalitate celui care il primeste.

Felul in care sunt realizate aranjamentele florale este o adevarata arta. Exista anumite principii de design ale caror linii trebuie urmarite, pentru a crea cu adevarat aranjamentele pe care noi toti le iubim. Cromatica respecta si ea la randul ei niste reguli, pentru ca rezultatul final sa fie spectaculos pentru ochii privitorilor.

Designerii Floria creeaza cu maiestrie aranjamente florale inedite, care sa surprinda si sa starneasca admiratie. Comanda online un buchet sau un cos cu flori, aboneaza-te la newsletter si ai 15% reducere la prima comanda. Livrarea se face rapid si este gratuita in Bucuresti si in alte 126 de orase!

Write A Comment