Luna iunie vine cu un nou concurs pe floria.ro. Tot ce trebuie să faci este să nu mai fii egoist(ă) şi să spui şi prietenilor tăi despre buchetele de flori deosebite care pot fi găsite la Floria.

Aşadar, alege buchetul preferat de pe site-ul Floria, recomandă-l la trei prieteni de pe Facebook sau din agenda ta de email şi eşti înscris(ă) automat la tragerea la sorţi din 1 iulie 2011, care va avea ca premii aranjamentele florale de mai jos. Nu uita să ne spui pe care-l doreşti în caz că vei câştiga.

Textul pe care trebuie să-l trimiţi este următorul: “Vrei sa faci o bucurie sau o surpriza cuiva drag? Iti recomand Floria! Livreaza repede si gratuit in peste 50 de orase din Romania. Buchetul meu preferat este …


Exotic
Atingere delicataMov si galben

Pentru a fi, însă, sigur(ă) că ştim şi noi de tine, nu uita să adaugi şi adresa comenzi@floria.ro în CC, dacă trimiţi mesajul prin email.

Dacă faci recomandarea pe Facebook, reţine că trebuie să revii pe pagina noastră de Facebook şi să scrii numele celor trei prieteni pe wall-ul cărora ai postat şi buchetul pe care vrei să-l câştigi.

În cazul în care doreşti să participi pentru toate cele trei aranjamente florale, nu trebuie decât să le alegi şi pe celelalte şi încă trei prieteni diferiţi pentru fiecare în parte.

După cum vezi, nu e deloc complicat. Participă şi tu ACUM!

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Write A Comment