În cursul zilei de ieri, 21.11.2011, am inițiat un concurs prin care i-am rugat pe clienții noștri, prin intermediul unui newsletter, să ne răspundă la o întrebare și, în schimbul răspunsului lor, pot câștiga un voucher în valoare de 1000 de lei.

Întrebarea pe care am adresat-o este una simplă: Care este PRINCIPALUL beneficiu pe care îl apreciezi la Floria sau pe care ți-l dorești de la o florărie online?, iar răspunsurile ne vor ajuta să oferim servicii mai bune astfel încât toți cei care apelează la serviciile noastre să fie pe deplin mulțumiți.

De altfel, am oferit și cinci variante de răspuns:
– Livrare în maximum 2 ore;
– Transport gratuit;
– Prețuri mici;
– Varietate de flori și buchete;
– Primirea pe mail a unei poze cu buchetul real care se trimite la comanda ta
.

Fericitul câștigător al voucher-ului de 1000 de lei va fi desemnat printr-o tragere la sorți realizată pe site-ul random.org, care va fi postată aici, pe blogul nostru, în data de 1 decembrie 2011. De asemenea, va fi înștiințat și pe email.

LATER EDIT
Începând de azi, 24.11.2011, pentru că dorim să aflăm opiniile mai multor persoane, oferim posibilitatea de a ne răspunde la întrebare și, prin urmare, de a participa la concurs, tuturor celor care doresc. Așadar, am redeschis secțiunea de comentarii. Așteptăm răspunsurile voastre până pe 30 noiembrie 2011.
P.S Nu uitați că răspunsul trebuie să fie una dintre variantele menționate mai sus.

LATER EDIT
În data de 1 decembrie 2011, așa cum promiteam mai sus, a avut loc tragerea la sorți a persoanei câștigătoare a voucher-ului în valoare de 1.000 de lei. Cine a câștigat puteți vedea în filmulețul de mai jos…