Acum puțin timp, vă anunțam, bucuroși, că am primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, într-o ceremonie care s-a desfășurat la Palatul Elisabeta, în prezența Alteței Sale Principesa Margareta.

Din bucuria noastră și inspirați din minunatele scrierile ale Reginei Maria, a luat naștere o colecție specială, foarte draga nouă, care marchează evenimentul de mai sus: Colecția dedicată Casei Regale a României.

Regina Maria, iubitoare de flori și de frumos scria despre pasiunea ei: “După război, pasiunea pentru grădină a venit spre mine cu o forță pe care nu am cunoscut-o înainte. Flori peste tot, în grădini, în case, în spitale, în fiecare colț de stradă, flori, flori în semn de speranță și credință. Și după aceea am creat grădini peste tot unde m-am dus, grădini colorate, grădini pentru memorie, pentru bucurie și frumusețe”.

queen_marie_of_romania_at_castle_bran_40

Colecția creată de designerii Floria.ro cuprinde buchete și aranjamente în care predomină florile albe, alături de flori în nuanțe pale, discrete și armonioase. Întocmai ca Regina Maria, albul domină colecția, pe care am imaginat-o ca fiind o oază de liniște, de pace și puritate. Aranjamentele sunt așezate în vase de ceramică albă, vase ce pun în valoare delicatețea florilor și se remarcă prin simplitate și rafinament.

flori-art-nouveau-32609 flori-eleganta-regala-32602

Bujorii, trandafirii, minirozele, orhideele, calele și hortensiile sunt florile alese pentru colecția menită să celebreze eleganța nativă și discreția familiei regale. Presărate cu fire de limonium, astilbe, trachelium, bouvardia și alte flori deosebite, aranjamentele din această colecție pot fi oferite în semn de recunoștință, de dragoste și de mulțumire.

flori-cantecul-reginei-32618 flori-florile-reginei-32621

Colecția Regina Maria va fi expusă și actualizată permanent pe site-ul nostru și va fi completată periodic cu buchete din flori de sezon, respectând stilul delicat care a inspirat-o.Întreaga colecție este disponibilă pe floria.ro.

Write A Comment