Decembrie a venit și ne-a copleșit pe toți cu pregătirile de Crăciun. Nici nu ne mai dăm seama când au trecut toate celelalte 11 luni din an. Știm doar că a venit momentul în care ne înduioșăm la mirosul de brad, portocală și scorțișoară. Prin urmare, Colecția de Crăciun se creionează prin aceste elemente și eleganța lisianthusului alb, floarea vedetă din acest sezon.

aranjament-braziÎngeraș de zăpadă

Exact ca ajutoarele Moșului, am devenit creativi și harnici pentru că știm cât de importante sunt cadourile pe care tu le planifici pentru cei dragi. Am adunat cele mai aromate bețișoare de scorțișoară, cele mai stufoase ramuri de brad și pin, cei mai roșii trandafiri și nu în ultimul rând, albul care ne aduce aminte de zăpada care ne lipsește atât de mult, acum. Este vorba despre lisianthus alb, floarea delicată care se regăsește în fiecare aranjament și buchet pe care noi l-am creat cu drag.

iarna04Vine Moșul!

Am pregătit și coronițe pe care le-am ornat cu cele mai parfumate esențe de Crăciun și ramuri din cei mai veseli brazi. Globurile de diverse mărimi și forme, luminează eleganța fiecărei flori din buchete. Iar ilexul, hypericum, orhideea cymbidium, alstroemeria și calele, completează această poveste florală de iarnă.

iarna09Tradiții și obiceiuri

Colecția de Crăciun cuprinde 20 de cadouri pe care tu le poți oferi oricând și oriunde. Sunt buchete de flori potrivite pentru fiecare ocazie și aranjamente florale pentru cele mai diafane decoruri de Crăciun.

Orice supriză ai alege pentru acest Crăciun, începe prin a dărui cu drag  buchete de flori de la noi!

Write A Comment