Nu știm cum a fost pentru alții Ziua Păcălelilor, dar pentru noi și pentru prietenii noștri (care au comandat ieri farsa perfectă de 1 Aprilie) a fost o zi tare… romantică și plină de bucurie.

S-o luăm cu începutul și să-ți spunem ce-am făcut. Acum câteva zile ne-a venit o idee – să sărbătorim 1 Aprilie cum ne place nouă –elegant, cu dragoste, dar mai cu haz decât de obicei. Așa că ne-am gândit la o păcăleală romantică, i-am anunțat (printr-un newsletter) pe clienții noștri fideli de planul pe care îl avem și am pus cap la cap toate detaliile. În final, doamnele și domnișoarele s-au bucurat, cu adevarat, că au fost păcălite.

Sună ciudat, nu? Cui îi place să fie păcălit? Femeilor cu atât mai puțin. Poate că bărbații se mai distrează când găsesc biroul mutat sau un anunț de vânzare, lipit pe mașină de către prietenii lor. Însă femeile sunt mult prea sensibile pentru farse de genul acesta. Pe ele ”nu trebuie să le atingi nici cu o floare”.

Clienții noștri le-au atins, așadar, inimile cu un buchet + o floare, din partea Floria. Păcăleala a durat 1 minut – curierul le-a oferit, iniţial, în locul buchetului comandat, preţios şi elegant, o simplă floricică, dar s-a întors, în scurt timp, cu buchetul adevărat, însoţit de o felicitare specială de 1 Aprilie.

1 aprilie

Ne-ar fi plăcut să filmăm sau, cel puțin, să fotografiem reacțiile doamnelor și domnișoarelor, atunci când au văzut buchetul de flori și au aflat că au fost păcălite. Aveau niște zâmbete mari și luminoase, pline de emoție, numai bune de împărțit cu lumea întreagă. Dar, ca și Blaga, n-am strivit ”corola de minuni” a dragostei. Și le-am protejat intimitatea.

Totuși, împărțim cu voi bucuria celei mai romantice păcăleli. Pentru că, deși farsa a fost gândită doar pentru clienții care au primit newsletter-ul, surpriza e prea frumoasă ca sa ramână un secret. Dacă nu ai fost printre norocoșii care au primit newsletter-ul nostru, te poți abona la el print-un click aici.

1 aprilie

Write A Comment