A mai ramas mai putin de o saptamana pana la Valentine’s Day. Domnilor, un singur sfat: Pregatiti-va din timp!

Stim cu totii ca misiunea de a gasi cadouri de Ziua Indragostitilor potrivite, originale si speciale nu este una usoara, dar cu putin ajutor de la specialisti, nu este imposibil.

Echipa Floria este la al 5lea an in care face livrari de flori de Ziua Indragostitilor, trimise cu drag de barbati catre iubitele lor. In fiecare an, sute de femei primesc flori de Valentine’s Day prin intermediul curierilor nostri.

In cei 5 ani, am invatat ce vor femeile in materie de flori de Valentine’s Day, si nu numai. Va spunem cinci secrete, mai jos:

  1. Flori de Ziua Indragostitilor

De Ziua Indragostitilor florile nu sunt negociabile. Niciun cadou de Valentine’s Day nu este complet fara flori. Florile de ziua indragostitilor sunt un simbol al dragostei, deci nu trebuie sa lipseasca, indiferent care este planul ulterior. Asa ca, domnilor, oferiti flori de Ziua Indragostitilor, chiar daca pare un cliseu.

flori-inima-din-95-trandafiri-rosii-28612

  1. Rasfat. Flori, spa, relaxare

De Ziua Indragostitilor, femeile isi doresc sa fie rasfatate, sa primeasca atentie, isi doresc ca lumea sa se invarta in jurul lor (nu doar de Valentine’s Day, isi doresc acest lucru in general, insa pe 14 februarie, este o chestiune extrem de importanta).

Un buchet de flori caruia I se alatura un voucher de masaj thailandez este un cadou “cu stare de bine”.

ba0dca8bad852cc993c8f02a58ab0375

  1. Flori de Ziua Indragostitilor, cu parfum

Ati observat vreodata ca femeile miros florile de indata ce le primesc? Asta pentru ca asociaza florile cu parfumul, cu un rasfat olfactiv. Femeilor le place sa primeasca flori, le place sa primeasca parfumuri. Asa ca, o combinatie potrivita este un buchet de flori, alaturi de un parfum ale carui arome contin aromele proaspete din buchetul ales.

4b2e029fd4f528f4aaf9c42dd14b6ab2

  1. Cucereste-o!

Femeile vor sa fie cucerite. Apoi, vor sa fie recucerite. Vor sa fie surprinse. Vor multe flori de Ziua Indragostitilor.

1, 11, 89, in total 101, sunt numere magice de Valentine’s Day. Un concept unic al Floria, Cucereste-o este reteta ideala pentru o Zi a Indragostitilor memorabila.

Cucerirea are loc in trei pasi: mai intai, destinatara primeste 1 trandafir. Dupa 11 minute, curierul Floria o surprinde cu un buchet de 11 trandafiri rosii. După alte 89 minute, de la primirea celui de-al doilea buchet, curierul Floria vine din nou, cu un buchet magnific de 89 trandafiri.

934732a9e4cd717b3bdb9ddb3992bdec

 

  1. Surpriza!

Poate cel mai mult, femeile vor surprize. Vor sa fie uimite.

Curierii florariei noastre au constatat ca cel mai mare efect il au florile venite in momente neasteptate. Si cum de Valentine’s Day, mai mult ca in orice alta zi, femeile se asteapta sa primeasca flori, acestea trebuie sa ajunga la ele intr-un mod surprinzator.

Fie ca cereti livrarea de flori la miezul noptii, fie ca o cereti alaturi de cafeaua de dimineata, fie ca umpleti casa cu flori, de Ziua Indragostitilor, gasiti o forma inedita de a oferi florile. Merita!

Casa plina cu flori - Floria

Write A Comment