Pe data de 25 iulie se sarbatoreste Ziua internationala a unchiului si a matusii. Cu aceasta ocazie va trebui sa le faci o vizita rudelor tale si sa le oferi in semn de apreciere un buchet de flori pentru familie.

Dar de unde stii ce flori sa alegi pentru ei? In functie de luna in care s-au casatorit iti propunem cate un buchet de flori potrivit.

Ianuarie

Este prima luna din an, semnifica noile inceputuri si totodata, se dovedeste a fi potrivita pentru casatorii. Cea mai favorabila perioada din aceasta luna este data de primele 10 zile ale acesteia. Pentru unchiul si matusa ta, casatoriti in aceasta luna, poti alege un Buchet cu aroma de dragoste ce cuprinde lisianthus, cymbidium, lime uscat si scortisoara.

Februarie

Sunt de evitat primele 5 zile ale lunii, dar fii fara griji fata de oficializarea casatoriei in aceasta luna caci mariajul va fi incununat de o dragoste fara final. Pentru rudele tale care si-au unit destinele in aceasta luna iti propunem sa le oferi unul dintre buchetele de flori pentru iarna, pline de culoare, prospetime si arome imbatatoare.

Martie

Cei casatoriti in perioada 5-14 a lunii Martie se bucura de un mare atasament fata de propriul camin si noroc in dragoste, in timp ce mariajele oficializate in restul lunii sunt caracterizate de instabilitate. Indiferent de ziua in care unchiul si matusa ta si-au unit destinele, un buchet de flori de primavara, plin de culoare si veselie le va insenina ziua si le va aminti de bucuria de a fi in familie.

Aprilie

Desi in general este o luna ce anunta fericire pentru cei doi, aceasta presara in cuplu multa spontaneitate si neprevazut. Le poti oferi rudelor tale un buchet Petale de primavara, format din trandafiri, gerbere si lalele.

Mai

Este cunoscut faptul ca nuntile realizate in luna mai nu sunt destinate unei casnicii de lunga durata. In acelasi timp, exista si cazuri fericite, iar daca tu te afli aici, citind acest articol, mai mult ca sigur unchiul si matusa ta sunt un exemplu al infrangerii superstitiilor. Ofera-le cu ocazia zilei lor un buchet de crizanteme.

Iunie

Luna iunie este guvernata de zeita greaca a casatoriei, Junona. Din acest motiv se considera ca este luna cea mai favorabila din an pentru oficializarea casatoriilor. Daruieste-le unchiului si matusii tale un Aranjament diafan ce cuprinde hortensie, lisianthus, green trix si alstroemeria.

Iulie

Luna iulie prevesteste pentru cei care aleg sa isi uneasca destinele in aceasta perioada un mariaj in care ambii parteneri vor face toate eforturile posibile pentru a obtine ce isi doresc. Daruieste-le un Cosulet cu anemone format din anemone, lalele, frezii, narcise si irisi.  

August
Finalul verii aduce si mult noroc in mariajele oficializate in luna August. De ziua unchiului si a matusii, daca s-au casatorit in aceasta perioada, le poti oferi un buchet Pastel de vara alcatuit din hortensii, lisianthus si trachelium.

Septembrie

Aceasta luna simbolizeaza bogatia, armonia si buna dispozitie, necesare oricarei casnicii. Celor care au decis sa isi faca nunta in aceasta perioada le sunt potrivite ca buchet de familie un aranjament Soare de toamna cu trandafiri, orhidei si crizanteme.

Octombrie

Octombrie anunta noroc in casnicie in special in ultima parte a sa. Pentru cuplurile casatorite in aceasta luna iti propunem sa alegi un buchet in nuante ruginii – Simfonie de toamna format din trandafiri, gerbere, amarylis, alstroemeria si solidago.

Noiembrie

Noiembrie prevede multa fericire si dragoste in mariajul incununat in aceasta perioada. Celebreaza bucuria unei casnicii perfecte alaturi de unchiul si matusa ta, oferindu-le un buchet de Flori de toamna ce cuprinde trandafiri, solidago, tros, germini, cale si cymbidium.

Decembrie

Este luna incununata de multa caldura, iubire si siguranta. Aceste caracteristici se reflecta si in casniciile oficializate in aceasta perioada. Pentru rudele tale alege un aranjament Colindita cu lisianthus, trandafiri si alstroemeria.

Serbeaza Ziua unchiului si a matusii tale oferindu-le buchetul de flori potrivit in functie de luna in care acestia s-au casatorit.

Write A Comment