Sfanta Maria este una dintre cele mai cunoscute sarbatori in care oamenii isi fac urari si isi ofera cadouri. Cu aceasta ocazie poti darui flori femeilor din viata ta care poarta numele de Maria.

In continuarea articolului iti vom prezenta buchetele de flori potrivite pentru femeile sarbatorite, in functie de categoria de varsta in care acestea se incadreaza.

Sub 20
Tinerele domnisoare sub 20 de ani sunt energice, creative, iubesc culorile si pot fi surprinse cu un buchet de flori Reverie, alcatuit din hortensie, trandafiri, frezii si bujori. Indiferent ca il daruiesti surorii tale, unei prietene sau chiar fiicei tale, datorita gamei de culori variate si a parfumului deosebit, buchetul va aduce incantare si un zambet larg pe chipul celei care il primeste.

20-30

In acest interval de ani, femeile sunt inca pline de viata, invata sa se cunoasca pe sine, isi stabilesc obiectivele si incotro se vor indrepta din punct de vedere profesional si sentimental. Un buchet de flori Parfum de vara cu nuante pastelate, luminoase este perfect pentru prietena sau iubita ta pentru ca inspira curaj, vise de implinit si creativitate.

30-40

Femeile intre 30-40 de ani se stabilesc la casa lor si intemeiaza o familie. Sunt mult mai sincere, mai sigure pe ele si mai stabile. Ofera-i sotiei tale un buchet de flori Te ador, compus din trandafiri si cymbidium, in nuante calme de roz, alb si verde prin care sa-ti arati iubirea si recunostinta.

40-50

In acest interval de varsta femeile sunt mai intelepte, pot deja sa ofere sfaturi de viata celor mai tinere si recunosc bucuria lucrurilor mici. Un ghiveci de flori Verde Crud, format din hortensii, trandafiri, frezii, solidago, green tricks, este alegerea ideala pentru acea Maria din viata ta aflata in aceasta perioada a vietii, indiferent ca e sotia, sora ori mama.

60+

La aceasta varsta femeile isi petrec timpul cu nepotii, apreciaza mai mult viata si frumusetea fiecarui moment. Ofera-i bunicii tale un aranjament Green Flash alcatuit din trandafiri, santini si bambus. Acestea inspira o stare de calm, relaxare si vitalitate.

Tu cate Maria cunosti? Cui ii vei darui flori cu aceasta ocazie? Tine cont de recomandarile noastre si ofera-le sarbatoritele din viata ta buchetul de flori potrivit varstei acestora.

Write A Comment