Niste aranjamente florale reprezinta cadouri minunate pe care sa le oferi unui cuplu proaspat casatorit. Florile sunt o alegere populara pentru cadou mai ales printre membrii familiei dar mai pot fi oferite si sub forma de scuza formala in cazul in care nu poti participa la eveniment. Iar ca sa iti usuram si mai mult treaba, ti-am pregatit un articol in care iti spunem ce fel de flori sa daruiesti la o cununie civila.

Buchete de flori de cununie civila cu trandafir alb

De departe cea mai clasica si superba alegere este un buchet de trandafiri albi. De-a lungul anilor, aceste flori au simbolizat puritatea si inocenta si sunt perfecti pentru a fi oferiti in dar unei tinere mirese. Dintre toate buchetele de flori, cu trandafirii albi nu vei da niciodata gres.

Buchete de flori de cununie civila cu lalea

Lalelele sunt niste flori incredibil de elegante si maiestuoase. Acestea sunt doua calitati care le fac perfecte pentru a fi oferite la o cununie civila. Multi cred despre lalele ca sunt simbolul absolut al afectiunii si admiratiei si vor arata superb sub forma de flori in cutie.

Buchete de flori de cununie civila cu lacramioare

Simbolizand inocenta copilareasca si puritatea unei inimi, lacramioarele sunt numai bune de daruit tinerei mirese. Poti alege un buchet de flori compus in totalitate din lacramioare insa iti garantam ca vor arata si mai frumos combinate cu alte flori colorate.

Buchete de flori de cununie civila cu bujor

Nicio floare nu este mai delicata decat frumosul bujor. Iar la o cununie civila, ti-l recomandam pe cel roz. Simbolizeaza romantismul si prosperitatea si este deseori oferit atunci cand vrei sa le urezi fericire si o casatorie frumoasa tinerilor insuratei.

Buchete de flori de cununie civila cu iris

Irisul este intruchiparea celor mai bune calitati ale unui mariaj fericit: loialitatea, speranta, intelepciunea si promisiunea respectata intotdeauna. In plus, este si simbolul Frantei, cea mai romantica tara din lume. Nu ai niciun motiv sa nu daruiesti un buchet de irisi la o cununie civila.

Buchete de flori de cununie civila cu liliac

Liliacul impresioneaza mai ales cu parfumul sau minunat. Aceasta planta superba, cu floricele in forma de inima si frunze de un verde intens a fost si inca este o prezenta populara la o cununie civila. Iar daca vrei sa impresionezi cu un cadou cu adevarat special intr-o zi si mai speciala, un buchet parfumat de liliac va fi alegerea perfecta.

Buchete de flori de cununie civila cu frezie

Unele dintre cele mai spectaculoase buchete de flori contin intotdeauna frezii. Aceste flori delicate impresioneaza atat cu parfumul lor dulce cat si cu forma lor eleganta. Simbolizeaza increderea si fidelitatea si le va aminti mereu tinerilor insuratei cat de mult se iubesc.

Buchete de flori de cununie civila cu pasarea paradisului

Pasarea paradisului este o floare exotica si delicata si va reprezenta un cadou de exceptie pentru un cuplu tanar. Simbolizeaza splendoarea si maiestria si celebreaza partile neasteptate si surprizele unei casnicii.

Le gasesti pe toate si nu numai la Floria, cea mai mare florarie online din Romania. Ti le livram la domiciliu, prin firma proprie de curierat si le primesti proaspete si gata sa le oferi in dar.

1 Comment

  1. Nicoleta Ioana Mihai Reply

    Am facut o comanda acum, am platit si imi apareca destinatar numele meu. Destinatarul correct este Visinoiu Liliana

Write A Comment