Data de 21 mai se apropie cu repeziciune iar tu inca nu stii ce sa le oferi femeilor speciale din viata ta de ziua lor onomastica. Stai fara frica, echipa Floria este aici sa te ajute cu cateva idei minunate de flori de Sf. Constantin si Elena, numai bune sa le aduca zambetul pe buze femeilor dragi.

Lalele

Lalelele sunt niste flori elegante si minunate, perfecte pentru femeia sofisticata din viata ta. Originare din Persia si Turcia, acestea au fost aduse in Europa abia in secolul al XVI-lea. Iar pana in secolul al XVII-lea, au ajuns atat de populare in Olanda incat un simplu bulb ajunsese sa coste o avere, prabusind astfel piata. Astazi insa, le gasesti in toate culorile, de la rosu la negru si sunt perfecte intr-un buchet vesel si colorat.

Trandafiri

Trandafirii sunt simbolul etern al iubirii si admiratiei. Insa de Sf. Constantin si Elena, noi iti recomandam sa alegi culori precum galben sau portocaliu in detrimentul rosului. De ce? Pentru ca aceasta culoare este rezervata pentru zile de nastere sau Sf. Valentin. In plus, trandafirii galbeni sunt atat de delicati si veseli incat vor face cu siguranta o impresie placuta.

Garoafe

Desi au capatat o reputatie proasta din cauza evenimentelor la care este daruita, garoafa ramane una dintre cele mai frumoase si delicate flori. Ii poti oferi femeii iubite un buchet de trandafiri, cu cateva fire de garoafe strecurate cu grija ici-colo. Au un parfum delicat si discret si vor decora perfect o noptiera sau un birou.

Bujori

Bujorul este o floare superba, asociata cu delicatetea si timiditatea. Iar daca vrei ca femeia iubita sa stie exact cat de mult o iubesti, nimic nu se compara cu un buchet superb de bujori. Albi sau roz, vor fi alegerea perfecta pentru o persoana speciala.

Crini imperiali

Daca vrei sa oferi in dar ceva cu adevarat sofisticat, alege un buchet superb de crini imperiali. Au un parfum puternic si dulce si vin intr-o varietate de culori ca tu sa ai de unde sa alegi. Ofera-i un buchet de crini roz iubitei tale dragi sau un buchet de crini albi sotiei tale pe care o cunosti de o viata.

Gerbere

Gerbera este o floare vesela si colorata, intocmai ca femeia draga. De Sf. Constantin si Elena, ofera un buchet rustic de gerbere vesele si pline de viata. Este o floare atat de frumoasa si vine in atatea variante de culori incat nu vei sti de unde sa alegi. Noi ti le recomandam pe toate! Nimic nu se compara cu un buchet plin de culoare primit intr-o zi atat de speciala.

Iar cum stim ca probabil nu ai timp sa alergi pana la florarie dar vrei totusi un cadou de calitate, poti face oricand o comanda flori online de la Floria.ro. Iti livram pachetul prin curieri proprii, in cel mai scurt timp si cu cea mai mare grija pentru ca tu sa ii oferi un dar cu adevarat special femeii iubite din viata ta.

Write A Comment