Inca nu ai ales cadouri de Mos Nicolae, pentru cei dragi tie?

In seara de 6 decembrie,  traditia spune ca cei care au fost cuminti de-a lungul anului  trebuie sa isi pregateasca ghetele pentru a primi cadourile meritate. Mos Nicolae are grija si de cei care nu au fost cuminti in timpul anului si le aduce nuieluse , pentru a le atrage atentia asupra comportamentului lor.

Insa,  cu siguranta, fie ca au fost cuminti, fie ca nu, fiecare asteapta un cadou!

Floria a creat o colectie speciala de cadouri de Mos Nicolae, in care puteti gasi buchete clasice, aranjamente cu flori si vin, sau cadouri florale cu carti.

Atat cadourile pentru cei care isi sarbatoresc ziua pe 6 decembrie, cat si cadourile de Mos Nicolae pot varia foarte mult. Pentru mama, tata si rude apropiate sau pentru cei cu numele Nicolae sau Nicoleta, puteti alege aranjamente florale in cutie, alaturi de o carte speciala sau o sticla de vin.

In ceea ce priveste alegerea buchetelor pentru prieteni sau cunoscuti, ideal ar fi sa alegeti flori albe sau rosii. Buchetele de trandafiri, gerbera, frezii sau buchetele mixte in alb si rosu sunt alegerea potrivita pentru un cadou perfect de Mos Nicolae.

Pentru iubita sau sotie, puteti alege un buchet special de irisi, orhidee, trandafiri sau alstroemeria impreuna cu un ursulet de plus sau o cutie de bomboane.

Aduce-ti-le zambetul pe buze celor dragi, oferindu-le cadouri speciale si originale de Mos Nicolae!

Floria ureaza onomastica fericita tuturor celor cu numele Nicolae sau Nicoleta!

1 Comment

Write A Comment