Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Mai sunt numai 10 zile pentru identificarea celor mai frumoase, speciale si memorabile cadouri de Ziua Indragostitilor. Dilema generalizata a barbatilor atenti, care vor sa isi surprinda iubita sau sotia cu un cadou spectaculos de Ziua Indragostitilor este, in cel mai simplu mod…cum sa faca asta.

Sigur ca cina romantica, filmul romantic (atentie, pe 14 februarie se lanseaza si 50 Umbre ale lui Grey!), plimbarea de mana in parc sau cu barca pe lac raman optiuni la indemana tuturor. Si totusi, un gentleman isi doreste nu doar sa bifeze un cadou de Ziua Indragostitilor, ci sa creeze o experienta unica, pe care sa si-o aminteasca impreuna cu placere.

Pentru gentlemanul din fiecare, iata cateva idei testate, pentru standarde ridicate in ceea ce priveste cadourile de Valentine’s Day.

Cadou de Ziua Indragostitilor Nr. 1: Casa plina de flori

O casa plina de flori este …un vis. Poate deveni realitate, de Ziua Indragostitilor.

Ce ai nevoie:

♥ 301 trandafiri rosii si albi

♥ 5 vaze de sticla, de diferite marimi

♥ 15 minute in care EA sa fie plecata din casa. Sau sa fie la dus, sau legata la ochi. Cum crezi ca este mai romantic.

Efectul:

♥ Am intalnit de la WOW, la lacrimi de fericire, de la a nu mai putea sa spuna nimic (da, se poate!) pana la a nu mai putea sta in picioare. Oricum, este un cadou de Ziua Indragostitilor care pur si simplu nu poate da gres.

Casa plina cu flori - Floria

Cadou de Ziua Indragostitilor Nr. 2: Flori, la miezul noptii

Este un mod diferit de a oferi flori de Ziua Indragostitilor. Pentru ca ea nu se va astepta sa sune curierul la usa in miez de noapte si sa ii ofere un buchet superb, trimis de tine. Ce ai nevoie:

♥ buchet de flori de Valentine’s Day

♥ un partener serios care sa livreze prompt la miezul noptii – Floria.ro

Efectul:

♥ ii vei arata o data in plus ca esti un gentleman: atent, pregatit, empatic si surprinzator

♥ vei incepe Ziua Indragostitilor foarte bine.

Buchet trandafiri albiCadou de Ziua Indragostitilor Nr. 3: Cucereste-o -un cadou cu suspans, dragoste si multe flori

O strategie eficienta este aceea de a o surprinde, de a-i arata latura ta pasionala, intr-un mod neasteptat, dar elegant. Probabil ca din acest motiv produsul ”Cucereste-o” este cel mai iubit produs al nostru de catre barbati. El ii ajuta, de fiecare data, sa surprinda, sa incante, sa starneasca emotii.

Cucerirea are loc in trei pasi: mai intai, destinatara primeste 1 trandafir. Dupa 11 minute, curierul Floria o surprinde cu un buchet de 11 trandafiri rosii. După alte 101 minute, de la primirea celui de-al doilea buchet, curierul Floria vine din nou, cu un buchet magnific de 101 trandafiri.

Ce ai nevoie:

♥ 1 trandafir rosu

♥ buchet de 11 trandafiri rosii

♥ buchet de 101 trandafiri rosii

♥ felicitare personalizata cu textul ales de tine pentru fiecare buchet

Efectul:

♥ O vei cuceri. Definitiv si irevocabil.

Cadou de Ziua Indragostitilor Nr. 4: Flori langa cafeaua de dimineata

Anul acesta Ziua Indragostitilor pica sambata. Ceea ce, sa recunoastem, nu este ideal… Pentru ca daca nu ai deja un plan, trebuie sa-ti faci unul, si nu in ultima secunda. Probabil ea se asteapta sa petreceti ziua intr-un mod special, asa ca improvizatiile s-ar putea sa nu functioneze. In schimb, ce poate sa iti faca ziua mai usoara, este sa ii pregatesti cafeaua de dimineata, alaturi de un buchet de flori.

Ce ai nevoie:

♥ Un buchet de flori de Valentine’s Day – de exemplu, buchetul M-am Indragostit de Tine

♥ Un partener serios, care sa-ti livreze florile prompt, de dimineata, la ora aleasa de tine –Floria.ro

Efectul:

♥ Va fi bine-dispusa toata ziua

♥ Isi va aminti cu placere cea mai buna cafea savurata alaturi de tine, de Ziua Indragostitilor.

Flori speciale

Cadou de Ziua Indragostitilor Nr. 5: Flori si lumanare cu ravas

Aminteste-ti si aminteste-i ca, la inceputuri, Valentine’s Day era despre ravase de dragoste. Imagineaza-ti cum va reactiona cand va primi buchetul de flori de la tine. Apoi cum va reactiona cand va descoperi ca, pe langa buchet, a primit si lumanarea Moon, creata de Dana Rogoz. Apoi, pe masura ce lumanarea se va topi, cum va descoperi ravasul ascuns in ea, cu un mesaj de dragoste de la tine.

Ce ai nevoie: Cadoul special de la Floria, Flori si lumanare cu ravas, care contine:

♥ buchet din 1 trandafir alb, 5 trandafiri roz, 4 cale Vermeer, 8 lalele albe, 3 lisianthus mov, verdeata;

♥ lumanare alba Moon cu ravas de dragoste by Dana Rogoz

Efectul:

♥ va descoperi cadoul treptat si va aprecia grija si atentia ta la detalii.

Flori si lumanare

Urmatoarele 5 idei de cadouri de Ziua Indragostitilor le poti citi maine, tot pe blog. Daca nu ai insa rabdare, descopera-le si pe floria.ro.

Ședința foto pentru aceste cadouri de Ziua Indragostitilor a fost organizată în parteneriat cu Grand Hotel Continental București. Hotelul combină detaliile unei arhitecturi deosebite cu o suită de servicii personalizate, dedicate unei clientele de elită. Clădirea monument istoric beneficiază de o locație excelentă pe Calea Victoriei, un loc plin de istorie, centrul high-life-ului bucureștean încă din anii 1800. Redeschis in 2009, după un proces de restaurare și redecorare ce a durat 4 ani, Grand Hotel Continental își așteaptă oaspeții pentru o călătorie în istorie unică pentru un hotel din România.

Write A Comment