V-ati vazut, v-ati placut, v-ati intalnit si relatia merge excelent.

Insa vine momentul in care relatia trece la un nivel superior si este nevoie sa ii cunosti parintii. Atat pentru ea, cat si pentru tine, intalnirea cu parintii este un moment definitoriu pentru relatie. Nu inseamna ca veti marca data in calendar sau ca o veti sarbatori peste ani, dar este un pas deosebit de important, care trebuie tratat cu atentie.

Dincolo de emotia fireasca pe care o vei simti atunci cand mergi la prima cina cu parintii ei, este important sa fii stapan pe tine si sa faci o impresie buna.

 

Cum? Castig-o pe mama ei!

 

In general, mamele de fete incearca destul de mult sa isi influenteze fiicele, de aceea este important sa gasesti modalitatile ideale prin care sa le impresionezi inca de prima data cand va intalniti. Chiar daca ti se pare un gest banal, inutil sau exagerat, sa ii oferi flori mamei ei la prima intalnire este obligatoriu. Mama ei se va asteapta sa ii oferi flori, deci in niciun caz nu te prezinti fara un buchet.

Pentru a maximiza efectul pe care florile il au asupra doamnei, cauta un buchet de flori potrivit cu personalitatea ei. Daca iubita ta poate sa iti recomande un tip de floare si culori, este excelent, mergi la sigur, insa daca nu ai idee ce i-ar placea, iata 3 buchete cu care nu ai cum sa dai gres, de la Floria.ro.

 

Amarilis rosu alaturi de trandafiri si cale ruginii, un buchet elegant si deosebit, care ii arata ca esti atent la detalii, ca ai gusturi fine si faci alegeri elegante.

flori-regina-toamnei-722

 

Buchetul cu Amarilis rosu si trandafiri ivoire este discret, florile din el se imbina intr-un mod distins si armonios, va fi un cadou care pe care il va tine minte.

flori-regina-toamnei-722

 

Irisi cu trandafiri si orhidee, o combinatie despre care va povesti prietenelor. Este un buchet foarte deosebit, il va remarca si se va lauda cu el de fiecare data cand va vorbi despre tine.

flori-pentru-tine-4

Ca masura extrema, daca uiti totusi sa aduci flori la intalnire, poti sa intorci impresia in favoarea ta trimitand un buchet de flori prin curier, imediat dupa intalnire. Mama ei va fi foarte surprinsa sa primeasca florile in mai putin de 2 ore de cand te-a cunoscut, de la un curier Floria.ro care va merge sa ii ofere florile personal.

 

Write A Comment