In fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna, Floria.ro, pune la vanzare, pentru clientii sai, brazi de Craciun. Brazii sunt crescuti in ghiveci si sunt din soiul Abies Nordmanniana, de origine controlata.
Cunoscand impactul taierilor masive din preajma Craciunului asupra mediului, dar si modul in care brazii artificiali polueaza, am decis sa comercializam strict brazi crescuti in ghiveci.
Ideea a mers mai departe cu serviciul de replantare. Ne-am dorit sa venim in sprijinul clientilor nostri care isi doresc sa ajute natura, insa timpul sau spatiul nu le permite.
Asadar, imediat dupa sarbatorile de Craciun, am inceput actiunea de strangere a brazilor. Brazii au fost adusi in sediul nostru, unde au fost adapostiti si ingrijiti pe toata perioada iernii, de catre specialistii Floria.
Cand vremea a fost prielnica, am inceput formalitatile de replantare. Cu putin noroc, am obtinut un spatiu chiar in Parcul Herastrau.
Specialistii nostri, impreuna cu floricultorii ALPAB, au inceput actiunea de replantare marti, 25 aprilie.
Pentru inceput, a fost pregatit terenul. S-au sapat gropile aferente, pentru fiecare brad. Acestia au fost plantati, iar la radacina s-a aplicat un stimulator de inradacinare, pentru a ne asigura ca bradul se va prinde.


Am ales Parcul Herastrau pentru ca vrem sa contribuim, cat mai mult, la un mediu natural in zona oraselor mari. Suntem constienti de importanta vegetatiei in zonele de aglomerare urbana si vrem sa contribuim cat mai mult la asta.
In plus, este un punct important, accesibil pentru toti Bucurestenii si speram ca multi dintre clientii nostri, care au ales serviciul de replantare, sa isi poate vedea bradutii, pe care i-au inapoiat naturii, crescand.
Le multumim, pe aceasta cale, tuturor celor care au ales sa cumpere un bradut de la Floria si, mai apoi, sa il inapoieze naturii!

Write A Comment