Plecat de la cerintele primite de la clientii si vizitatorii Floria.ro, am facut deja o prima schimbare semnificativa in procesul de comanda: Acum va puteti alege accesoriile dorite la orice buchet comandat!


Dupa cum puteti observa, in pagina fiecarui buchet de flori se regasesc, imediat sub pret, accesoriile recomandate pentru acel buchet, pe care le comandati odata cu buchetul printr-o simpla bifa.

Cateva precizari:

1. cutiile de carton in care se pot livra florile sunt acum optionale, dupa cum va doriti – am primit mesaje in ambele sensuri, si de genul „vreau in cutie sa nu stie nimeni ce e inauntru” si „e urat in cutie, florile se ofera libere” – deci va lasam sa alegeti,

2. puteti alege ca florile sa vin in buchet simplu sau ca acestea sa fie asezate intr-un cos sau intr-o vaza – am introdus deja pe site mai multe tipuri de cosuri (toate naturale 100%, din rachita) si vaze de sticla sau ceramice – in pretul oricarui cos este inclus si buretele Oasis in care vor fi amplasate florile,

3. la comenzile cu destinatie in afara Bucurestiului va rugam sa NU bifati cosuri sau cutie, toate comenzile cu livrare in provincie AU INCLUS in pretul de 29 de lei un cos, buretele si cutia, pentru a ne asigura ca acestea sunt livrate in conditii optime (am testat si dupa 24 de ore fara apa, buchetele care nu au cos si burete umed ajung cam ofilite, deci nu mai livram buchete simple).

Mai aveti si alte idei si propuneri? Va asteptam sa ne contactati!

Write A Comment