Pentru multi dintre noi, buchetele de trandafiri sunt cadouri clasice, indiferent de ocazie. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca aceste flori superbe sunt simbolul etern al iubirii si devotamentului fata de persoana iubita. Insa daca te temi ca darul tau va parea prea cliseic sau plictisitor, nu-ti face griji – trandafirii vor fi iubiti de orice femeie. Iar ca sa te ajutam sa ii alegi pe cei perfecti, iti vom prezenta cateva tipuri de trandafiri care vor fi iubiti cu siguranta de persoana draga.

Trandafirii de gradina

Trandafirii de gradina sunt deseori confundati cu bujorii datorita aspectului rotund si al numarului mai mare de petale. Orice femeie ii va iubi datorita aspectului luxuriant, rustic si salbatic. In plus, sunt si mai mari decat trandafirii obisnuiti si vin intr-o varietate mare de culori asa ca ai de unde alege.

Trandafirii roz-pal

Exista o femeie in viata ta pe care o respecti in mod special? Ofera-i un buchet de trandafiri roz-pal. Simbolizeaza fericirea si admiratia iar aceasta nuanta delicata este un simbol absolut al feminitatii si sensibilitatii. Iti garantam ca femeia draga va aprecia si simbolismul acestor flori, asa ca nu te teme sa i-l impartasesti dupa ce ii oferi buchetul de trandafiri.

Trandafirii roz-aprins

Daca preferi sa ii oferi un simbol puternic al recunostintei, un buchet de trandafiri roz-aprins va fi cea mai buna alegere. Rozul va transmite un mesaj clar de gratitudine, in timp ce intensitatea nuantei emana un aer de energie si inocenta feminina. Femeia iubita ii va adora cu siguranta.

Trandafirii portocalii

Aceste flori superbe emana aerul melancolic al unei seri de vara iar femeia care ii va primi ii va iubi din toata inima. Portocaliul este o culoare calda, numai buna sa exprime in locul tau toate sentimentele de dragoste profunda si apreciere. In plus, un buchet de trandafiri portocalii va surprinde tocmai prin faptul ca nu sunt atat de comuni si vor deveni imediat punctul central din casa iubitei sau a mamei tale.

Trandafirii galbeni

Trandafirii galbeni intruchipeaza perfect spiritul unei zi insorite de vara. Inveselesc orice atmosfera, aduc un zambet chiar si pe cea mai incruntata fata si sunt perfecti pentru femeile care debordeaza de energie si voie buna. In plus, vor fi minunati ca dar pentru cea mai buna prietena pentru ca te ajuta sa exprimi cat de mult o apeciezi.

Trandafirii violet

Trandafirii violet sunt un simbol al elegantei si sofisticarii asa ca daca femeia iubita este o artista sau o iubitoare de frumos, un buchet violet o va surprinde in mod placut. Sunt niste flori regale, perfecte pentru a spune “Esti regina mea!” Nu exista o metoda mai potrivita de a-ti arata aprecierea fata de femeia speciala din viata ta decat un buchet mare de trandafiri violet.

1 Comment

  1. Alexandra Rotaru Reply

    Am comandat ieri din africa de vest un buchet de flori pt ziua mamei mele. A fost livrat la ora stabilita la bucuresti astazi! Serviciul este perfect! Felicitari

Write A Comment