Florile sunt cele mai frumoase si cele mai accesibile moduri de a aduce putina dragoste si veselie in vietile noastre. Ofera-le in dar deoarece cu siguranta vor bucura persoana ce le va primi. Sau, de ce nu, fa-ti chiar tu un cadou vesel!

5 motive pentru care sa oferi flori de primavara

1. Sunt un cadou potrivit
Primavara este un anotimp plin de ocazii deosebite, iar florile de primavara sunt cel mai bun mod de a le cinsti. Incepand cu sarbatoarea Martisorului, in care o sugestie de cadou poate fi un buchet de lalelele rosii, printre care au fost asezate cateva fire de lalelele albe, pana la Ziua Femeii, cand orice doamna, indiferent ca este sotie, mama, iubita sau colega trebuie sa se simta apreciata de barbatii din jurul ei.

2. Sunt vesele si colorate
Culorile dechise si calde sunt elementele care ne vitalizeaza. Este demonstrat stiintific ca florile au efecte asupra starii de spirit si chiar si asupra randamentului, de aceea este recomandat sa le avem in apropiere atat acasa, cat si la birou. Florile de primavara, prin coloritul lor viu ne energizeaza, contribuind in acelasi timp la mentinerea unei stari generale de bine.

3. Sunt parfumate
Zambilele, de exemplu, sunt florile care pastreaza toata prospetimea si mireasma primaverii. Narcisele si freziile incanta simturile, deopotriva. Dupa o iarna grea, florile de primavara au menirea de a readuce la viata cele mai frumoase stari.

4. Sunt accesibile ca pret
Inca un motiv pentru care merita sa achizitionezi flori de primavara este legat de pretul lor destul de scazut, fiind printre cele mai accesibile categorii de flori. Astfel, vei putea sa aduci bucurie pentru un numar mai mare de persoane dragi!

5. Dau culoare camerei
Prin coloritul lor superb, lalelele, ghioceii, zambilele, freziile nu doar ca ne bucura atunci cand le primim in dar, insa reprezinta si un element de decor foarte aspectuos. Si, totusi, daca inca nu ai primit florile tale preferate, fa-ti un cadou si achizitioneaza un buchet de lalele, de frezii sau lasa-ti imaginatia sa isi spuna cuvantul si combina-le cu alte tipuri de flori. Iti vei face o bucurie, in primul rand tie si familiei tale, iar mai apoi, vei starni admiratia celor care iti vor vizita casa.

Cadoul Floria: Flori proaspete de primavara

Colectia de flori de primavara de la Floria ofera sugestii colorate si parfumate, pe care designerii nostri le-au conceput. Am adunat in aceste buchete de flori inocenta razelor de soare primavaratice si delicatetea cerului senin. Astfel, nu vei darui flori, ci sclipiri de speranta si de optimism.

Alege buchetul de flori pe care ti-l doresti si primesti o felicitare gratuita, pentru a oferi un plus de personalizare cadoului. De asemenea, in majoritatea oraselor din tara, beneficiezi de livrare gratuita.

Primavara incepe cu Floria!

Write A Comment