Internetul a transformat nenumarate lucruri si activitati din vietile noastre, inclusiv modul in care face cumparaturi online. Tot mai multi oameni prefera sa faca achizitii online, datorita avantajelor pe care le ofera mediul virtual in materie de cumparaturi. Noi, cei de la Floria, ne adaptam constant oferta si serviciile la cerintele oamenilor care isi doresc sa cumpere flori online. Daca inca nu ai achizitionat online inca un buchet sau un aranjament floral, noi iti aratam de ce merita sa incerci o asemenea varianta de cumparaturi.

Ai parte de o oferta foarte bogata

Unul dintre principalele motive pentru care merita sa cumperi flori de la o florarie online este ca ai parte de o oferta foarte bogata. Pe Floria gasesti, doar in sectiunea „Buchete de flori”, circa 250 de variante, cu preturi accesibile. Buchetele realizate de specialistii Floria sunt potrivite pentru orice ocazie. Iti punem la dispozitie mult mai multe variante de flori si tipuri de buchete comparativ cu o florarie traditionala. De asemenea, dispunem de stocuri generoase, pe care le refacem periodic, astfel incat sa fim tot timpul aprovizionati cu flori proaspete, pentru toate preferintele. Florile comercializate de Floria sunt importate de la producatori recunoscuti.

Platesti cum vrei

De cate ori ti s-a intamplat sa mergi intr-o florarie fizica, in care sa nu poti sa platesti decat cu bani lichizi? O florarie online, asa cum este Floria, le ofera posibilitatea clientilor sa-si poata plati buchetele si aranjamentele florale comandate cu cardul de credit/debit/Paypal, prin mesaj de pe telefonul mobil (SMS), prin ordin de plata (OP) sau prin ridicare de numerar.  Metodele de plata mentionate anterior sunt disponibile indiferent daca vrei sa-ti comanzi un buchet de flori la domiciliu sau sa-i faci un cadou unei persoane speciale din viata ta.  

Sunt livrate peste tot in tara

Daca iti doresti o florarie care sa-ti ofere servicii de livrare flori in Cluj sau in orice alta localitate din tara, atunci apeleaza cu incredere la Floria! Floria efectueaza livrarile din tara in maximum doua ore de la preluarea si confirmarea comenzii. Buchetele si aranjamentele florale realizate de expertii Floria ajung la destinatie prin intermediul curierilor proprii. Floria nu livreaza flori doar in tara, ci si in strainatate, in peste 20 de tari, printre care se numara Italia, Germania, Statele Unite ale Americii, Anglia, Spania si China. Livrarile pentru strainatate sunt onorate in 24 de ore de la preluarea si confirmarea comenzilor.

Trimiti nu doar flori, ci si cadouri

Toate buchetele si aranjamentele create de Floria ajung la destinatari insotite de felicitari. Pe fiecare felicitare, reprezentatii Floria imprima un mesajul dorit de client. In plus, clientii pot sa adauge si unul sau mai multe cadouri la buchetele sau aranjamentele florale pe care le ofera. In categoria „Cadouri” de pe floria.ro sunt disponibile foarte multe tipuri de cadouri, de la dulciuri si sampanie, pana la jucarii si parfumuri.

Scapi de aglomeratie

Comanda online flori de pe floria.ro daca vrei ca tot procesul sa se deruleze foarte rapid, cu doar cateva clickuri. Pentru o comanda online nu stai niciodata la coada, ci doar in fata telefonului mobil sau laptopului.

1 Comment

Write A Comment