Orice sarbatoare pare sa fie mult mai frumoasa atunci cand te implici cu tot sufletul, atunci cand acorzi atentie fiecarui detaliu, cand inclusiv caminul tau devine partas la acest eveniment.

Pastele cu atat mai mult este o sarbatoare minunata cu cat putem spune ca este si o sarbatoare a primaverii, a renasterii.

Astfel, cand vine vorba de locuinta, la modul general, nu ne raportam doar la zona de dining, incearca sa o scoti din anonimat recurgand la cateva elemente care sa induca si mai mult ideea de sarbatoare, de primavara, de fast.

In cele ce urmeaza iti prezentam 5 idei care sa te ajute in acest demers.

       1. Primul lucru pe care-l poti face este sa inlocuiesti coronita de brad de pe exteriorul usii principale cu una din flori sau din nuiele pe care sa lipesti cateva oua colorate din plastic. Daca nu stai foarte bine la capitolul Do It Yourself poti oricand sa recurgi la un aranjament de Paste gata facut.

  1. Pentru ca tot veni vorba de aranjamente de Paste, precum si de usa de la intrare, tot pentru aceasta zona mai avem o recomandare: Iepurasii. Modelele de genul Cadou de iepuras isi pot gasi locul deopotriva la intrare, cat si pe masa din bucatarie.

De asemenea, nici Aranjamentul de Pasti in cutie nu ar arata rau in aceasta parte a casei, in fata usii, pe scara sau pe comoda din hol.

  1. O alta modalitate inedita prin care poti sa aduci atmosfera de Paste in locuinta este sa te folosesti de ouale decorative, dar nu oricum. Intr-o vaza mai mare din ceramica insereaza cateva crengi decorative de care sa agati aceste oua in nuante pastelate. Acest element, vaza cu oua, va deveni cu siguranta piesa de rezistenta indiferent unde vei alege sa o instalezi.
  2. Tot in interior, pentru ca iepurasul este protagonistul acestei sarbatori, asa cum Mosu’ este pentru Craciun, alege sa strecori in puncte cheie figurine de acest fel. Atat iepurasii de ciocolata, cat si cei din ceramica vor atrage atentia si vor induce ideea de sarbatoare. De altfel si figurinele care intruchipeaza gainuse, cocosei sau pui de oaie pot avea le fel de mare succes.
  3. Ultima si oarecum cea mai la indemana varianta atunci cand timpul iti este potrivnic si nu ai cum sa decorezi intreaga locuinta este masa, celebra masa de Paste. O ocazie numai buna sa te vezi cu cei dragi si o ocazie perfecta sa te bucuri cu adevarat de aceasta sarbatoare. De la clasicele oua rosii sau incondeiate, la aranjamente de Paste pentru centrul mesei, la detalii dragalase precum o solnita in forma de iepuras, toate vor sublinia perfect ideea de Paste.

Indiferent de varianta aleasa trebuie sa dai dovada de multa imaginatie si sa lasi natura sa patrunda in casa si sufletul tau. Si pentru ca aceste momente sa fie cu totul speciale, implica-i si pe ceilalti membri ai familiei tale, reusind astfel sa creati decoruri cu adevarat neasteptate si mai ales extrem de apreciate de toti cei ce va viziteaza in aceasta perioada.

Write A Comment