Ziua de nume reprezinta una dintre acele ocazii oficiale prin care iti exprimi dragostea si gandurile bune fata de persoanele sarbatorite.

Pentru ca ziua de Sfanta Maria este atat de aproape si peste 2 milioane de barbati si femei din tara isi serbeaza numele, te invitam sa citesti lista noastra cu cele mai frumoase 5 urari si sa o alegi pe cea mai potrivita. Totodata, ramai conectat la noutatile noastre pentru a afla ce buchete de flori sa oferi persoanelor dragi cu ocazia zilei de Sfanta Maria.

Mesaje de „La multi ani” de ziua numelui pentru parinti

Parintilor tai, indiferent ca sarbatorita e mama, tatal ori amandoi, vei dori sa le exprimi iubirea, respectul si multumirea pe care le ai fata de ei, pentru efortul investit in cresterea ta si rabdarea cu care au facut acest lucru. Urarea potrivita pentru acestia este:

“Dragii mei parinti, voi mi-ati luminat viata si mi-ati aratat drumul cel bun! Va multumesc din suflet pentru sfaturi si pentru dragostea pe care mi-ati oferit-o! La multi ani!”

Mesaje de „La multi ani” de ziua numelui pentru frate/sora

Pentru sora si fratele tau iti propunem o urare prin care sa iti exprimi incantarea pentru anii copilariei petrecuti impreuna si pentru lucrurile pe care le-ati invatat impreuna.

“Draga mea sora/frate! Esti cea/cel mai de incredere prietena/prieten, iti multumesc pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna! Fie ca incepand de azi zilele tale sa fie pline de bucurii si momente unice! La multi ani!”

Mesaje de „La multi ani” de ziua numelui pentru prieteni

Mentioneaza-le in urarea ta de amintirile pe care le aveti impreuna si cele care vor urma, caci un prieten adevarat iti doresti sa ramana langa tine pentru totdeauna.

“Prietenia inseamna sa fii alaturi de cel drag, sa iti pese, sa ajuti, sa asculti, sa impartasesti, sa iti amintesti si, cel mai important, sa razi. La multi ani!”

Mesaje de „La multi ani” de ziua numelui pentru iubit/iubita

Dovezile de dragoste exprimate prin cuvinte probabil au loc des in relatia voastra de cuplu, dar niciodata nu sunt prea multe intr-o urare cu ocazia zilei aniversare.

“Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotit de mine si de iubirea ce ne leaga! La multi ani!”

Mesaje de „La multi ani” de ziua numelui pentru colegi

Pentru colegi, iti recomandam o urare prin care sa subliniezi simpatia vizavi de acestia si bucuria de a-i avea ca parteneri de lucru.

Cu ocazia zilei de nume iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! La multi ani celui mai descurcaret coleg!

Tu ce urari pentru ziua numelui preferi? Alege dintre sugestiile noastre pe cele care se potrivesc sarbatoritilor din viata ta si ofera-le in scris, pe o felicitare, alaturi de un cadou dulce.

Write A Comment