Trandafirii rosii sunt alegerea traditionala pentru buchetele oferite intre indragostiti. Este un fapt bine-cunoscut ca, la nivel de piata, barbatii romani cumpara in proportie de peste 75% trandafiri rosii atunci cand vor sa isi surprinda iubita. Acest lucru se intampla in ciuda faptului ca 75% dintre femei au alta floare preferata, nu trandafirul rosu.

Sigur, trandafirii rosii sunt asociati cu iubirea, sunt considerati un simbol al dragostei eterne, deci in anumite momente, sunt cea mai buna alegere. De Valentine’s Day, de exemplu. Sau la aniversarea primei intalniri. Unii barbati doresc totusi sa se diferentieze, sa aleaga flori si buchete surprinzatoare, care sa bucure atat prin gest si frumusete, cat si prin originalitate.

Iata 5 variante de buchete de flori pentru iubita, care vor surpinde placut si care vor iesi cu succes din linia traditionalilor trandafiri rosii. Sunt sofisticate, au un aer romantic-elegant si arata ca esti un domn cu personalitate si stil. Pentru ca vorbim despre flori pentru iubita si pentru ca rosu este eterna culoare a pasiunii si a dragostei, o mare parte dintre buchetele propuse includ flori rosii. Insa arta de a crea un buchet spectaculos sta in combinarea culorilor, in punerea in valoare a florilor si crearea unui ansamblu memorabil.

Buchet de amarilys rosu cu trandafiri ivoire

flori-buchet-de-amarilis-rosu-si-trandafiri-ivoire-1043

Amarilis este o specie de crin, cu o forma spectaculoasa, fara miros, care isi mentine frumusetea si prospetimea pana la 2 saptamani datorita modului progresiv de deschidere a cupelor. Are un colorit puternic de rosu aprins. Amarilis este o floarea care atrage atentia, surprinde si inveseleste persoanele carora le este adresata.

Buchet cu hortensie alba, gerbera si miniroze rosii

flori-dragoste-ocrotitoare-28811

Este un buchet definit de contrast, in care hortensia alba, floarea acestui sezon, pune in valoare rosul intens al celorlalte flori si transmite o pasiune intensa.

Buchet cu anemone, lalele si frezii 

flori-dimineata-cu-iubire-2542

Un buchet cu flori delicate, care ii spune cat de mult adori sa fii langa ea si cat de mult inseamna pentru tine. Acest buchet va atrage atentia tuturor, pentru ca in mod evident marcheaza sentimente de dragoste profunda, fara insa a fi o forma clasica de exprimare a dragostei.

Ultimele doua propuneri de buchete de flori care sa uimeasca si sa bucure ziua iubitei sunt pentru aceia care nu considera rosul culoarea obligatorie a iubirii. Un buchet poate fi la la fel de spectaculos si poate transmite la fel de multa dragoste si printr-o combinatie cromatica neasteptata.

Alegerile noastre sunt doua si vin impreuna cu un secret marturisit: sunt doua dintre buchetele cele mai populare in randul doamnelor care comanda flori prin Floria.ro.

Buchet cu orhidee vanda mov si trandafiri roz 

flori-te-ador-125

O declaratie de dragoste trebuie sa fie originala si personala, iar daca vrei ca florile sa completeze cuvintele frumoase pe care I le spui, acesta este buchetul perfect. Orhideea vanda este atat de fina, incat o va fascina si o va face sa apecieze alegerea ta deosebita.

Buchet Cer senin cu  hortensie alba, 10 iris mov, 1 cupa de orhidee vanda, 3 lisianthus mov si verdeata.

Un buchet care spune cat de bine te simti cu ea, despre o stare de bine si relaxare intr-o zi cu cer senin. Este un buchet despre o dragoste sincera si fara griji.

flori-cer-senin-28511

Write A Comment