Astazi, pe 18 iulie, floraria online Floria.ro, implineste 4 ani. 4 ani plini de flori, plini de zambete si uneori de lacrimi… de bucurie si emotie.

De-a lungul celor 4 ani, zeci de mii de buchete de flori au adus fericire celor carora le-au fost destinate, dar si celor care le-au ales si au ales sa lucreze cu cei mai buni, cu cea mai serioasa florarie online.

Pentru a sarbatori implinirea a 4 ani, lansam produse noi, care se vor alatura buchetelor, cu misiunea de a crea si mai multa bucurie celor ce primesc flori. Este vorba despre sampaniile de lux, care pot fi comandate pe site alaturi de buchetle noastre spectaculoase, cu livrare in intreaga tara, in mai putin de 2 ore de la comanda.

Tot fiindca implinim 4 ani, oferim 4 sampanii celor care comanda flori de ziua noastra.

Primii 4 clienti care comanda flori pe Floria.ro, vor darui si o sticla de sampanie, alaturi de buchetul ales.

floria 4 ani

Si pentru ca intotdeauna dezvoltarea si cresterea sunt mai frumoase alaturi de cei din jurul tau, inchinam astazi 4 sampanii pentru cei care ne-au fost alaturi in aceasta calatorie plina de zambete, bucurie si …flori.

Sampania nr. 1:Multumim clientilor nostri, ca au decis sa imparta cu noi bucuria de a oferi flori!

Sampania nr. 2: Multumim celor care au primit florile noastre, si ne-au incantat cu reactiile lor pline de surpriza, emotie si fericire!

Sampania nr. 3: Multumim echipei Floria.ro, alaturi de care gestul de a oferi flori a fost desavarsit!

Sampania nr. 4: Multumim partenerilor Floria.ro din intreaga tara, care au facut posibila misiunea noastra de a oferi florile in mai putin de 2 ore, in intreaga tara.

FLORIA - harta acoperire nationala

Desigur, nu puteam sa nu dedicam si un buchet de flori celor 4 ani, alegem O zi perfecta pe care sa o sarbatorim multi ani de acum incolo!

flori-o-zi-perfecta-28507

Write A Comment