În sfârșit îi putem spune iernii că a sosit momentul în care își poate lua concediu câteva luni. Spunem asta pentru că mult așteptata primăvară este din nou aici și ne încântă, așa cum face an de an în această perioadă. Iată 10 motive pentru care noi considerăm că primăvara este cel mai grozav anotimp!

  1. Ne bucurăm de soare mai mult

Cu siguranță ai observat că soarele nu mai are tendința de a ne părăsi atât de repede în fiecare zi. Zilele se măresc tot mai mult, pe 21 martie ne bucurăm de echinocțiu de primăvară, iar pe 27 martie, trecem deja la ora de vară. Asta înseamnă că în scurt timp o să ne putem bucura de o plimbare prin parc, după serviciu, în apus de soare. Ce poate fi mai relaxant de atât?

couple-498457_1920

  1. Spunem adio hainelor de iarnă

Pulovere groase, geci, mănuși și fulare colorate. Le adunăm pe toate și le ascundem până iarna viitoare. A sosit momentul în care ne bucurăm tot mai mult de rochiile vesele de primăvară, gecile din jeans și balerinii colorați. Nu ne mai îmbrăcăm zi de zi ca baba Dochia în speranța că o să reușim să pacălim frigul de afară.

woman-1149909_1920

  1. Începe sezonul teraselor

Momentul mult așteptat a sosit. Adio spații închise și ceaiuri fierbinți, bun venit terase și limonadă din belșug! Te poți bucura din nou de aerul curat de afară și te poți lăsa alintat de razele soarelui la un suc într-o zi de primăvară. Terasele încep să se deschidă din nou peste tot, oferindu-ne o gamă variată de locuri în care putem petrece timp cu prietenii.

  1. Flori peste tot

Cel mai important motiv pentru care iubim acest anotimp sunt florile. Tot peisajul explodează în culori exact ca într-un tablou de Ștefan Luchian. Zambile, narcise, anemone, maci, lăcrămioare, frezii și lalele, toate sunt aici să ne încânte fiecare zi și să umple fiecare vază din casă cu bucurie. Este momentul în care a dărui flori, capătă un nou sens. Inspiră-te din colecția de primăvară de la Floria!

flori-concert-de-primavara-33434

  1. Luna lui Mărțisor

Pimăvara debutează în cel mai frumos mod posibil. Este singurul anotimp care ne oferă cadouri neîncetat. Mărțisorul este unul dintre ele. Pe 1 Martie, iubim tradiția și oferim cu dragoste, celor drage nouă, un simbol al primăverii, un mărțisor. Urmând ca pe 8 martie să ne amintim că motivul pentru care iubim atât de mult florile, sunt femeile. Oferă-le de Ziua Femeii cele mai frumoase buchete de flori și cadouri!

  1. Bucuria Parcurilor

Parcurile sunt din nou animate de îndragostiții plimbărilor prin natură, de copii care devin artiștii cretei pe asfalt și de doritorii mișcării în aer liber. Totul capătă din nou viață odată cu înmugurirea copacilor, iar noi ne bucurăm chiar și de o plimbare cu barca pe lac.

tree-690363_1280

  1. Picnic Time

În zilele de weekend cu soare, avem un nou loc în care putem mege să ne relaxăm: la picnic. Așa că luați o pătură, câteva sandwish-uri, o limonadă și neapărat o carte bună. Puteți începe deja să va relaxați!

  1. Legume și fructe proaspete

Și dacă tot vorbeam de picnic, nu trebuie să uităm că primăvara vine cu legume și fructe prospete. Piețele sunt pline de arome, culori și inspirație pentru a pregăti cele mai delicioase salate de primăvară, pline de vitamine. Sucuri naturale și deserturi pline de fructe. Încearcă și tu!

salad-791891_1920

  1. Sărbătorile Pascale

Încă un motiv să te bucuri de timp petrecut cu familia, bunătăți tradiționale și cadouri. Gospodinele pregătesc cele mai delicioase bucate și caută în continuare rețeta pentru ouă roșii perfect vopsite, iar copii așteaptă cadourile de la Iepuraș. Sărbătorile Pascale, reunesc în fiecare primăvară familiile și sincer acum, ce poate fi mai plăcut?

hare-1179733_1920

  1. Planuri de vacanță

Primăvara încep planurile de vacanță pentru vară și nu numai. Ofertele pentru pachetele de concediu sunt peste tot și ne inspiră în alegerea locului perfect, fie că vorbim de o plajă cu nisip fin și apă turquoise sau poate de trasee montane. Indiferent ce alegi, acum este momentul să începi vânătoarea de oferte. Iar dacă ai planuri de vacanță pentru 1 mai, nu uita că anul acesta pică și Paștele în aceeași zi!

car-690275_1280

Nu-i așa că adori primăvara?

A.N.

Write A Comment