Toamna este anotimpul melancolicilor, al artistilor. Datorita culorilor uimitoare ale anotimpului, o nunta de toamna se poate transforma intr-o adevarata poveste. Gustarilor delicioase, miresmele fructelor, culorile florilor si imaginea naturii  pot deveni aliatii tai pentru ca nunta ta de toamna sa fie intr-adevar de invidiat.

Foloseste vremea rece ca pe o scuza de a purta o minunata rochie de mireasa cu manecile lungi. Rochii de mireasa cu manecile lungi sunt moderne si in trend pentru nuntile de toamna. Ne plac detaliile de dantela, care sunt atat de feminine si avangardiste. In plus, sunt o idee perfecta pentru a te proteja de vremea racoroasa.

  1. Aranjamente central din dovleac alb

Dovlecii sunt fructele vedete ale sezonului dintr-o multime de motive. De la Halloween si pana la gustarile si bauturile ce au la baza dovleacul, ii vei gasi peste tot in aceasta perioada a anului. Iar, pentru a-i face mai potriviti unei nunti, dovlecii albi sunt alegerea perfecta. Pentru a le da un look elegant si clasic, ii poti sculpta, golindu-i pe dinauntru  pentru a crea aranjamentele de flori.

nunta-toamna
aranjament-dovleac-nunta-toamna
  1. Rochii in culori diferite pentru domnisoarele de onoare

Imbina culorile toamnei si alege pentru domnisoarele tale de onoare rochii in culori diferite, dar din aceeasi paleta. Arata grozav, nu-i asa?

2. rochii domnisoare

  1. Lumari asezate pe jos

Dovleceii de dimensiuni mici si tigvele pot fi transformate foarte usor in sfesnice. Goleste-i pe dinauntru si aseaza in ei lumanarele mici. Poti face un colt numai al lor sau chiar sa le folosesti ca aranjamente centrale.

3.lumanari

  1. Buchete de toamna

Dalii de un rosu intens, anemone rosii si trandafiri de gradina constituie acest buchet superb. Florile in culori inschise fac din acest aranjament alegerea perfecta pentru acest sezon. Mai multe buchete de toamna, la Floria.

4. buchet

  1. Paturi cu monograma cuplului

Incalzeste-te cu aceste paturi in carouri, care arata grozav sic a decor al scaunelor mirilor.

5. paturi

  1. Candy bar cu de toate

Daca in celelalte sezoane ne va fi greu sa gasim unele fructe, toamna este cea mai darnica. Poti miza pe un candy bar in stil rustic, cu mere coapte, merisoare si dovleac copt sau sortimente de cicolata in forma de frunza, cu miere, cu scotisoara etc.

6. candy bar cu de toate

  1. O colectie de frunze

Nu poti opta pentru o nunta toamna fara sa iei in calcul frunzele. Cele naturale vor da un aer autentic nuntilor in teme traditionale, iar cele pictate se potrivesc mai degraba nuntilor moderne. Daca mergi pe cea de-a doua varianta, alege culori metalice, in nuantele toamnei, ca auriu si/sau portocaliu. De asemenea, este un moment ideal in care poti sa folosesti lemnul pentru decor.

7. colectie frunze

  1. Marturii de sezon

Le poti multumi invitatilor pentru participare oferindu-le cutii si borcane cu suprize de toamna: nuci, seminte, fructe confiate etc.

8. Marturii de sezon

  1. Suporturi diferite pentru verighete

Perna pentru verighete? Desi poate fi extrem de chic, poti sa optezi si pentru alte variante, cum ar fi lemnul, dovleceii sau alte forme din lemn impletit.

9. suporturi verighete

 

Sursa Imagini

  1. https://blog.theknot.com/2014/09/09/10-fall-wedding-ideas-we-love-right-now/
  2. https://dress.vponsale.co.uk/blog/elegant-purple-bridesmaid-dresses/
  3. https://revelblog.com/2010/10/gourdeous-candle-holders/
  4. https://www.intimateweddings.com/blog/10-wedding-favorites-fall/
  5. https://www.intimateweddings.com/blog/10-wedding-favorites-fall/
  6. https://www.bridalguide.com/planning/wedding-reception/fall-wedding-ideas
  7. https://www.intimateweddings.com/blog/10-wedding-favorites-fall/
  8. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d5/4a/6b/d54a6b057b933b2316aee2fedd1f91c4.jpg
  9. https://www.tulleandchantilly.com/blog/ten-incredible-wedding-details-for-fall-wedding-2014/

 

Write A Comment