In fiecare an, de Ziua Prieteniei, ai sansa unica de a-ti arata recunostinta si aprecierea fata de prietena ta cea mai buna. Este o ocazie perfecta pentru a-i transmite un mesaj simpatic si un buchet de flori.

In continuarea acestui articol iti vom prezenta 10 citate amuzante despre prietenie si buchetele de flori asociate acestora.

Citate amuzante si flori de Ziua Prieteniei

Citate amuzante

  1. “Daca te afli in inchisoare, un prieten bun va incerca sa te scoata afara. Cel mai bun prieten va sta in celula alaturata si va spune: A fost distractiv! S-o mai facem odata!”
  2. Ce iti spune cel mai bun prieten: “Asta e cea mai nebuneasca idee a ta! Voi fi acolo in 10 minute.”

Aceste doua mesaje sunt potrivite pentru a fi scrise pe o felicitare acelei prietene cu care poti fi tu, impreuna cu care ai trecut prin diverse aventuri si careia ii esti recunoscatoare ca nici o zi nu este la fel ca cealalta. Ofera-i un buchet de flori Pentru tine, compus din trandafiri, irisi si orhidee.

Mesaje haioase pentru prieteni

  1. “Prietenii buni iti cumpara gustarea. Adevaratii prieteni o mananca.”
  2. “Un prieten adevarat nu te va lasa niciodata sa faci lucruri stupide… singur.”

Aceste citate se potrivesc acelei prietene cu care te simti cel mai confortabil, cu care iti petreci majoritatea timpului si cu care imparti toate lucrurile tale: haine, pantofi, rujuri, mancare, amintiri. Ofera-i in dar un buchet de flori Pentru totdeauna, alcatuit din crini, crizanteme, trandafiri si santini, caci o prietenie adevarata merita sa reziste pe veci.

  1. Cand prietenia dureaza o viata intreaga: “Vom fi acele doua femei nebune care vor face probleme la azilul de batrani.”
  2. Cand ai acele conversatii cu prietena ta cea mai buna si te gandesti: “Vom fi inchise intr-un spital de nebuni daca aude cineva ce vorbim.”

Cui poti impartasi cele mai adanci secrete daca nu prietenei tale cele mai bune? In cinstea tuturor secretelor spuse pana acum si a celor ce vor urma, daruieste-i confidentei tale cele mai dragi o felicitare cu unul dintre aceste mesaje si un buchet de flori din suflet, compus din flori de sezon.

  1. “Prietenia este atat de ciudata… Alegi un om pe care il intalnesti si esti gen: Da, imi place asta. Si incepeti sa petreceti timp impreuna.”
  2. “Vom fi prieteni pentru totodeauna pentru ca deja stii prea multe.”

Aceste mesaje sunt pentru prietena ta cea mai buna de care nu vei dori sa te desparti vreodata pentru ca aveti o multime de aventuri prin care ati trecut impreuna, va cunoasteti de cand erati mici si stie deja de cand erati doar niste pustoaice cum visai sa arate rochia de mireasa, familia si casa ta. Ofera-i un buchet de flori Minune ce cuprinde trandafiri, orhidee, lalele si hypericum, caci viata fara ea n-ar fi fost la fel de palpitanta.

  1. “Uneori, a te prosti cu cea mai buna prietena este terapia de care ai nevoie.”
  2. “Prietenii vin si pleaca precum valurile oceanului, dar un prieten adevarat va sta asemenea unei caracatite pe fata ta.”

In final, e vorba despre a gasi acea persoana cu care poti fi autentic, fara teama ca vei fi judecat, cu care poti impartasi cele mai nebune idei si care ramane langa tine chiar si atunci cand lucrurile nu sunt roz in viata ta. Ai recunoscut-o pe prietena ta cea mai buna in aceasta descriere? Daca da, atunci cu siguranta esti de acord ca merita un buchet de flori deosebit, prin care sa ii arati aprecierea si recunostinta fata de prietenia voastra.

Tine cont de recomandarile noastre de citate si buchete de flori si surprinde-ti cea mai buna prietena cu un cadou si o iesire in oras prin care sa sarbatoriti anii vostri de prietenie.

Write A Comment